Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΤην Παρασκευή στις 11, η κηδεία του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ

Την Παρασκευή στις 11, η κηδεία του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ, η οποία αύριο θα τον συνοδεύσει στην τελευταία του κατοικία.

Η κηδεία του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ θα γίνει αύριο το πρωί, στις 11. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στη Μητρόπολη Αθηνών, ενώ η ταφή θα γίνει κατ’ επιθυμία της οικογένειας σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Η ανακοίνωση της οικογένειας Κόκκαλη

«Η οικογένεια Κόκκαλη ευχαριστεί θερμά για το μεγάλο και συγκινητικό κύμα συμπαράστασης στο πένθος της για το θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη. Η έκφραση της αγάπης από το οικογενειακό, το στενό και ευρύτερο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον, καθώς και τα μηνύματα από όλη την κοινωνία μας δίνουν δύναμη τη δύσκολη αυτή ώρα και τιμούν την προσωπικότητα και τη μνήμη του αγαπημένου μας γιού και αδελφού.

ΕΞΟΔΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 11:00 π.μ.

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑΟΣ ΑΘΗΝΩΝ».

Ο 34χρονος Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ έφυγε από τη ζωή ξαφνικά το περασμένο Σάββατο, ενώ βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι στις ΗΠΑ. Το Ιδρυμα Κόκκαλη με μια λιτή ανακοίνωση έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου του, η οποία σκόρπισε τη θλίψη σε συγγενείς, φίλους και γνωστούς.

Αύριο οι γονείς του Σωκράτης και Ελένη Κόκκαλη, οι οποίοι βιώνουν τη σκληρότερη δοκιμασία της ζωής τους και τα αδέλφια του Πέτρος Κόκκαλης, Κωνσταντίνος Κόκκαλης και Δημήτρης Θεοδωρίδης, με τα οποία ο 34χρονος Σωκράτης ήταν ιδιαίτερα δεμένος, θα κληθούν να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ