Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΗ Ασημίνα Ιγγλέζου θα διασχίσει τρέχοντας την κορυφογραμμή της Πίνδου - ΒΙΝΤΕΟ

Η Ασημίνα Ιγγλέζου θα διασχίσει τρέχοντας την κορυφογραμμή της Πίνδου – ΒΙΝΤΕΟ

Η Ασημίνα Ιγγλέζου δηλώνει έτοιμη για τον “αγώνα” της ζωής της – Από το Γράμμο μέχρι τους Δελφούς, διασχίζοντας 12 κορυφές βουνών, σε λιγότερες από 15 ημέρες, κάνοντας περίπου 500 χιλιόμετρα!

To «Pindus D.U.S.T.» (Pindus Delphi Ultra Survival Trek) είναι μια μοναχική, ορειβατική διάσχιση ταχύτητας ολόκληρης της οροσειράς της Πίνδου, που για πρώτη φορά θα επιχειρηθεί σε λίγες μέρες από την Ασημίνα Ιγγλέζου.

Η απόσταση που η Ασημίνα θα διανύσει σε λιγότερο από 15 ημέρες τρέχοντας και περπατώντας με την ελάχιστη εξωτερική υποστήριξη, έχει μήκος περίπου 500 χιλιόμετρα, ανηφορίζει συνολικά για πάνω από 32.000 μέτρα και περνά από 12 κορυφές βουνών.

Δείτε το promo βίντεο και εντυπωσιακά σημεία της μοναδικής αυτής διαδρομής….

Η διαδρομή του «Pindus D.U.S.T.» αποτελεί τη συντομότερη νοητή γραμμή που συνδέει τις δύο άκρες της οροσειράς, από την αρχή της στο Γράμμο μέχρι το τέλος της στους Δελφούς.

Η πορεία κινείται σε πάνω σε μονοπάτια αλλά και εκτός μονοπατιών, σε άγριο και παρθένο πεδίο, πάνω από κορυφογραμμές, μέσα σε χαράδρες και δάση), κρύβοντας αμέτρητους κινδύνους για την ασφάλεια της Ασημίνας.

Για λόγους αξιοπιστίας το όλο εγχείρημα, που ξεκινά στις 21 Ιουλίου, θα καταγραφεί χάρη στην διαθέσιμη δορυφορική τεχνολογία και η πορεία της θα εμφανίζεται σε πραγματικό χρόνο.

Η περιπέτειά της θα γυριστεί σε ταινία, με σκοπό να προβληθεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, κάνοντας γνωστή την Πίνδο και τις αμέτρητες δυνατότητες που προσφέρει η ορεινή Ελλάδα για τουρισμό! Πάνω της θα μεταφέρει δορυφορικό πομπό.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το «Pindus D.U.S.T.» βρίσκονται στο μπλογκ της Ασημίνας, αθλήτριας ορεινού τρεξίματος, στη διεύθυνση www.asiminainglezou.com

Η Ασημίνα Ιγγλέζου, είναι μητέρα δυο παιδιών και αθλήτρια των βουνών, με διακρίσεις σε αρκετούς αγώνες ορεινού τρεξίματος, έχοντας ολοκληρώσει το 2017 τους επτά πιο δύσκολους βουνίσιους αγώνες μεγάλων διαδρομών (ultra-trail) στην Ελλάδα.

H Ασημίνα, μια πολυδιάστατη προσωπικότητα, ασχολείται και με άλλες δραστηριότητες έχοντας αρκετές διακρίσεις και στο χώρο του modelling, της ομορφιάς ως( Best Body 2014 στον διεθνή διαγωνισμό Mrs Globe) αλλά και ως παρουσιάστρια στην τηλεόραση.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ