Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΔημοτικό Συμβούλιο με 28 θέματα την Πέμπτη 19/7, στο Ναύπλιο

Δημοτικό Συμβούλιο με 28 θέματα την Πέμπτη 19/7, στο Ναύπλιο

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων θα πραγματοποιηθεί αυτή την Πέμπτη 19 Ιουλίου, 6μμ., στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, με 28 θέματα προς συζήτηση.

 

Τα κυριότερα θέματα:

1o : Περί έγκρισης σύναψης προγραμματικής σύμβασης για την πράξη «ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ –ΝΕΑ ΦΑΣΗ » με κωδικό ΟΠΣ 5002212 του Ε.Π « Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού,Εκπαίδευσης και Διά Βίου Μάθησης»
2o : Επί εισηγήσεως για διανομή διαφημιστικών φυλλαδίων και τοποθέτηση διαφημιστικών στις πλάτες των λεωφορείων της εταιρείας ΟPEN TOP BUS HELLAS.
3o :Περί έγκρισης ανάκλησης του υπ. αριθμ. 15756/ 2017 συμφωνητικού εκμίσθωσης αιγιαλού στη θέση Π7 στην παραλία της Ψιλής Άμμου Τολού.
8o : Περί έγκρισης και παραλαβής μελέτης με τίτλο « Τοπογραφική αποτύπωση κεντρικής οδού Τολού ».
9o: Περί έγκρισης της μελέτης του έργου « Επισκευή πλατειών Δ.Ναυπλιέων » και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσής του .
14o : Περί έγκρισης της μελέτης του έργου « Ανάπλαση των πλατειών της ΤΚ Αραχναίου » και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσής του .
15o: Περί έγκρισης πινάκων μεσοπρόθεσμων προβλέψεων του Δ.Ναυπλιέων , για την κατάρτιση μεσοπρόθεσμου προγράμματος δημοσιονομικής στρατηγικής 2019-2021 του υπό τομέα S1313 « Τοπ. Αυτοδιοίκηση».

23ο: Περί συμμετοχής στο πρόγραμμα του Δήμου στα θεματικά δίκτυα στο πλαίσιο του έργου «Αναδιοργάνωση και Διοικητική Μεταρρύθμιση της Τοπ.Αυτ./σης Α και Β Βαθμού» σε συνεργασία με την ΕΕΤΑΑ και τις ΠΕΔ και ορισμού ενός αιρετού ως πολιτικά υπευθύνου.
24ο : Περί έγκρισης συμμετοχής Δήμου Ναυπλιέων στην συνδιοργάνωση της Ναυτικής Ναυπλιάδας και διάθεσης σχετικής πίστωσης
26ο: Περί έγκρισης της διοργάνωσης «Αύγουστος και Μνημεία» και διάθεση σχετικής πίστωσης.
28ο : Περί εγκρίσεως διοργάνωσης 2ου φεστιβάλ Πρόνοιας – «Βραδιές Χιώτη» και διάθεσης σχετικής πίστωσης.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ