Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΟ Τάσος Χειβιδόπουλος για τον θάνατο του Τάκη Μανιάτη

Ο Τάσος Χειβιδόπουλος για τον θάνατο του Τάκη Μανιάτη

Σήμερα ο Τάκης Μανιάτης, ο μαέστρος της Ερμιόνης όπως όλοι τον ξέραμε, αναλαμβάνει τα καθήκοντά του στην χορωδία των αγγέλων του ουρανού.

Παθιασμένος με την μουσική , μαζί με τους υπόλοιπους του Μουσικού Συλλόγου της Ερμιόνης ήρθαν πριν λίγο καιρό στο γραφείο μου για να συνδιοργανωσουμε τις εκδηλώσεις για τα 30 χρόνια του συλλόγου.

Δε θα ξεχάσω ποτέ το πάθος με το οποίο μου περιέγραψε αυτό που είχε σχεδιάσει, δε θα ξεχάσω ποτέ το πάθος με το οποίο μου περιέγραψε τους χώρους των εκδηλώσεων στην αγαπημένη του Ερμιόνη, δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο εύκολα με έπεισε.
Δυστυχώς δεν πρόλαβε…

Αν και είμαι σίγουρος ότι κάπου εκεί τριγύρω θα είναι σε λίγες μέρες και θα σιγοτραγουδάει μαζί με τους χορωδους του τα τραγούδια που τους δίδαξε…
Αυτός ήταν ο Τάκης Μανιάτης, ένας ξεχωριστός εραστής της τέχνης, της μουσικής που τόσο αγαπούσε, ένας ξεχωριστός, παθιασμένος Ερμιονιτης που λάτρευε τον τόπο του και που πάλευε καθημερινά , με τον δικό του όμορφο τρόπο, για να γίνει αυτός ο τόπος ομορφότερος…

Ένας υπέροχος οικογενειάρχης που σίγουρα ο ξαφνικός του θάνατος θα αφήσει δυσαναπληρωτο κενό και μεγάλη πίκρα στους δικούς του….
Σίγουρα από χθες αυτός ο τόπος είναι φτωχότερος…
Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Ερμιονιτικης γης που θα υποδεχθεί….
Καλό ταξίδι Τάκη….

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ