Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑπόλυτα κατάλληλο το πόσιμο νερό σε Ναύπλιο και Τολό

Απόλυτα κατάλληλο το πόσιμο νερό σε Ναύπλιο και Τολό

Σύμφωνα με το έντυπο του ΠΑΚΟΕ (Ιούνιος 2018) όλες οι μετρήσεις που έγιναν στο Ναύπλιο και στο Τολό επιβεβαιώνουν την απόλυτη καταλληλότητα του πόσιμου νερού.

 

Τα παραπάνω αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Ναυπλιέων, όπου τονίζει πως “ο Δήμος Ναυπλιέων συνεχίζει τον αγώνα του ώστε από κάθε βρύση του δήμου μας να ρέει πεντακάθαρο και υγιεινό νερό”.

Η ανακοίνωση:

Παρ’ όλα τα προβλήματα που είχε κληρονομήσει η δημοτική αρχή σχετικά με την ποιότητα του πόσιμου νερού, σταδιακά ξεπερνιούνται και διασφαλίζεται πόσιμο νερό αρίστης ποιότητας στους δημότες.

Μετά την σύνδεση τμημάτων του πρώην δήμου Μιδέας με πόσιμο νερό, η οποία θα συνεχιστεί μέχρι την οριστική άρση του προβλήματος σε όλο τον σημερινό δήμο Ναυπλιέων, οι μετρήσεις του Πανελλήνιου κέντρου οικολογικών ερευνών (ΠΑΚΟΕ) το οποίο στο παρελθόν είχε σταθεί με έντονη κριτική απέναντι και στον Δήμο Ναυπλίου, επιβεβαιώνουν την σωστή επιστημονική δουλειά αλλά και τον ενδελεχή έλεγχο που ασκεί η ΔΕΥΑΝ για την ποιότητα του πόσιμου νερού του Δήμου μας.

Σύμφωνα με το έντυπο του ΠΑΚΟΕ (Ιούνιος 2018) όλες οι μετρήσεις που έγιναν στο Ναύπλιο και στο Τολό επιβεβαιώνουν την απόλυτη καταλληλότητα του πόσιμου νερού.
Όταν αυτοί που σου ασκούσαν έντονη κριτική αναγνωρίζουν τις προσπάθειες σου τότε μπορεί να είναι, τόσο η ΔΕΥΑΝ όσο και η δημοτική αρχή, υπερήφανοι για το έργο τους και για την τήρηση των υποσχέσεών τους στους Δημότες τους.
Ο Δήμος Ναυπλιέων συνεχίζει τον αγώνα του ώστε από κάθε βρύση του δήμου μας να ρέει πεντακάθαρο και υγιεινό νερό”.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ