Δοκιμάζουμε τα καλοκαιρινά τυριά με μαχαίρι Girolle, το οποίο καρφώνεται στο τυρί, ξύνει την πάνω επιφάνεια του τυριού βγάζοντάς το σε σγουρές ροζέτες. Με αυτό το τρόπο το οξυγόνο έρχεται σε επαφή με την επιφάνεια του τυριού, αναδεικνύοντας το ιδιαίτερα έντονο άρωμα και τη γεύση του.
Οπτική και γευστική απόλαυση από τη μοναδική δημόσια σχολή τυροκομίας στην Πελοπόννησο!
“Η Διά Βίου Μάθηση επενδύει στον άνθρωπο και στη γνώση, προάγει την απόκτηση βασικών ικανοτήτων και δεξιοτήτων, περιλαμβανομένου του ψηφιακού γραμματισμού, και διευρύνει τις ευκαιρίες για καινοτόμες και ευέλικτες μορφές μάθησης. Στόχος είναι η ισότιμη και ανοικτή πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας μαθησιακές ευκαιρίες και σε ποικιλία μαθησιακών εμπειριών για τα άτομα κάθε ηλικίας.
Η Διά Βίου Μάθηση αποτελεί σήμερα πολιτική προτεραιότητα τόσο στην Ευρώπη όσο και σε διεθνές επίπεδο, καθώς είναι σαφής η σύνδεσή της με την απασχόληση, την οικονομική ευημερία και τη πλήρη συμμετοχή του ατόμου στην κοινωνία. “
Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 18:00 πάμε στο 3sixty στο Ναύπλιο για Spanish Tapas μια ποικιλία…
Μετωπική σύγκρουση δυο αυτοκινήτων με τρείς τραυματίες στα Πυργιώτικα Ναυπλίου σήμερα Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024…
Μετωπική σύγκρουση δυο αυτοκινήτων με τρείς τραυματίες στα Πυργιώτικα Ναυπλίου σήμερα Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024…
Σήμερα Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024 στις 11:30 τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό 2 ατόμων στον δρόμο…
Την 01 του μηνός Oκτωβρίου του έτους 2024 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 μ.μ. θα…
Καιρός: Διχασμένο το Σαββατοκύριακο – Καλοκαίρι το Σάββατο, χειμώνας την Κυριακή Υψηλές θερμοκρασίες και έντονη…