ΓΥΝΑΙΚΑ

“Το Γυναικείο Μαγιό που πήρε 4 εκατομμύρια likes”

Ένας άλλος τίτλος που θα χρησιμοποιούσαμε θα μπορούσε να είναι «Το ψηλόμεσο μαγιό της Kendall Jenner που σκανδάλισε παραπάνω από 4 εκατομμύρια θαυμαστών της στο Instagram». Είναι ένα από τα θέματα που έχουν απασχολήσει πολύ τα blog μόδας σε πολλές χώρες και τώρα θα διαπιστώσουμε γιατί συμβαίνει αυτό.

Ο λόγος για το περιβόητο ψηλόμεσο μαγιό που φαίνεται να έχει κάνει μόδα η Kendal Jenner και που πολλές από γυναίκες κάθε σωματότυπου έχουν υιοθετήσει στις παραλίες. Μια μόδα που επέστρεψε από τα 90’s, εικοσιπέντε χρόνια αργότερα για να αλλάξει τον τρόπο που νιώθουμε για το σώμα μας.

Η φωτογραφία της τραβήχτηκε στο σπίτι της αδερφής της, Khloe Kardashian, δίπλα στην πισίνα, την 4η Ιουλίου, ημέρα εθνικής εορτής της Ανεξαρτησίας των Αμερικανών, όπου η οικογένεια είχε bbq. Στη συγκεκριμένη πόζα, η Kendall είναι ξαπλωμένη σε έναν καναπέ, φορώντας το μαγιό της κι ένα γυναικείο πουκάμισο. Το συγκεκριμένο μαγιό ανήκει στη συλλογή Kendall + Kylie, που κυκλοφορεί σε συνεργασία με την Forever 21.

Αυτό που σίγουρα κάνει εντύπωση στους θαμώνες της είναι το βλέμμα της και το ύψος που έχει ανεβάσει το μαγιό της στους γοφούς της. Οι άκρες του ανεβαίνουν πάνω από τα κόκκαλα της λεκάνης, εστιάζοντας περισσότερο σε αυτήν, παρά στο στομάχι – όπως έχουμε συνηθίσει με τα μπικίνι. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θαυμάζουμε τους κοιλιακούς της Kendall!

Κι ενώ η ίδια φοράει ψηλόμεσα μαγιό, μπορούμε να κάνουμε και εμείς το ίδιο με το μπικίνι που έχουμε. Αρκεί να ανεβάσουμε ψηλά τις άκρες στους γοφούς ή στο ύψος που νιώθουμε άνετα. Και να μην ξεχνάμε την αποτρίχωση στα βασικά σημεία για πιο ξέγνοιαστες πόζες για το Instagram.

Όσο για το χρώμα στο μαγιό, το λευκό μπικίνι ενώ πολλές λέμε ότι είναι για τις τολμηρές, η αλήθεια είναι ότι ταιριάζει καλύτερα στις μαυρισμένες επιδερμίδες. Μη φοβηθείτε να το φορέσετε μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλο χρωματιστό κομμάτι του μπικίνι, για παράδειγμα με το τοπ από ένα φλοραλ μπικίνι. Το καλύτερο είναι ότι δε χρειάζεται να προσέχετε εάν διαγράφει, σαν το λευκό γυναικείο παντελόνι. Τονίζει εξαιρετικά το μαύρισμα δημιουργώντας έντονη αντίθεση του δέρματος με το ανοιχτόχρωμο ύφασμα. Παράλληλα, όταν το σηκώσετε ψηλά στους γοφούς μακραίνει το μήκος των ποδιών και σας δείχνει πιο ψηλή.

Εάν έχετε ήδη αγοράσει το φετινό σας μαγιό και δεν θέλετε να ξοδεψετε περισσότερα για ένα νέο λευκό μαγιό – είναι η εποχή των εκπτώσεων και σε ηλεκτρονικά καταστήματα όπως το www.toRouxo.gr θα βρείτε τέλεια γυναικεία μαγιό μόνο με €9,90 – δοκιμάστε να σηκώσετε τις άκρες του bottom του πολύχρωμου μπικίνι σας πάνω από τα κόκκαλα της λεκάνης. Αυτό θα βοηθήσει και το μαύρισμά σας, σε ένα σημείο που πάντα είναι καλυμμένο ούτως ή άλλως.

Το έκανε και η Kendall. Άψογο μαύρισμα, πολλά μαγιό, σκανδαλιστικές πόζες και καλοκαιρινές αναμνήσεις. Και το πιο σημαντικό: ανέβασμα του bottom μπικίνι ψηλότερα από τους γοφούς, για πιο σέξι εμφανίσεις.

Δοκιμάστε το κι εσείς με ένα από τα δικά σας μαγιό ή τα καινούρια μαγιό και ψηλόμεσα μπικίνι από www.toRouxo.gr και δείτε το σώμα σας αλλιώς.

 

Argonafplia.gr (MK)

Πρόσφατα

Ναύπλιο: Επεισόδια ανάμεσα σε μαθητές σχολικής εκδρομής

Πριν από λίγο σημειώθηκαν επεισόδια ανάμεσα σε μαθητές που βρέθηκαν στο Ναύπλιο για την σχολική…

1 ώρα πριν

Καιρός: Νεφώσεις και τοπικές βροχές- Επιστροφή της αφρικανικής σκόνης

Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στα κεντρικά και τα βόρεια, όπου θα εκδηλωθούν τοπικές…

2 ώρες πριν

Αργολίδα: 7 συλλήψεις και μία εξιχνίαση κλοπής

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε…

5 ώρες πριν

Ναύπλιο: Εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

Εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου Γενικός σημαιοστολισμός από της…

5 ώρες πριν

Συνάντηση του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργό κ. Μαρινάκη με τον δήμαρχο Άργους-Μυκηνών κ. Μαλτέζο (βίντεο)

Σήμερα 14 Μαΐου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργό και Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Παύλου…

1 ημέρα πριν

ΣΑΕΚ Άργους: Οι ειδικότητες για το ακαδημαϊκό έτος 2024-25

Η Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Άργους (πρώην ΔΙΕΚ) ενημερώνει τους /τις ενδιαφερόμενους/ες για φοίτηση στη…

1 ημέρα πριν