Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΕυχαριστήριο Μήνυμα στον Κ. Μάκαρη από τον Μορφωτικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Κάντιας...

Ευχαριστήριο Μήνυμα στον Κ. Μάκαρη από τον Μορφωτικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Κάντιας Αργολίδας.

Ευχαριστήριο Μήνυμα στον Κ. Μάκαρη από τον Μορφωτικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Κάντιας Αργολίδας.

Αξιότιμε κύριε,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά , για την οικονομική σας ενίσχυση στην πολιτιστική εκδήλωση που διοργανώσαμε την Κυριακή 1 Ιουλίου στην Κάντια Ναυπλίου.

Τα άυλα πολιτιστικά αγαθά διαδίδονται εύκολα από τόπο σε τόπο αρκεί να υπάρχει στήριξη. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε που οι συμπολίτες μας δεν έχουν όλοι την ευχέρεια να γνωρίσουν τις τοπικές παραδόσεις και τα έθιμα της χώρας μας, συντελέσατε στην πραγματοποίηση μιας εκδήλωσης που σκοπό δεν είχε μόνο να προβάλει στους επισκέπτες, να διδάξει στους νέους και να διατηρήσει στις μνήμες των μεγαλυτέρων την τοπική μας πολιτιστική κληρονομιά, άλλα και να μας παρουσιάσει έθιμα άλλων περιοχών της χώρας μας. Το γνωστό έθιμο των Μωμόγερων που μας παρουσίασε ο Ποντιακός και Μικρασιατικός Σύλλογος ΄Ο Πρόσφυγας ΄ από την Κοζάνη, είναι ένα λαϊκό δρώμενο που οι περισσότεροι κάτοικοι της περιοχής μας δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να παρακολουθήσουν.

Η απασχόληση με τις τέχνες και τον πολιτισμό εν γένει δίνει στους πολίτες ένα νέο τρόπο σκέψης, εστιάζοντας στις διαφορετικές ικανότητες των ανθρώπων, υιοθετώντας μια πιο ποιοτική πορεία, μια πορεία που ξεφεύγει από τον περιορισμό που δημιουργεί στη φαντασία η ρουτίνα της καθημερινότητας.

Σας ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά που δίνετε την απαραίτητη αξία και υποστήριξη στον πολιτισμό μας.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ Εξωραϊστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Κάντιας

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ