Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΜΕΣΣΗΝΙΑΣυνελήφθησαν 6 άτομα που επιχείρησαν να ταξιδέψουν για Βέλγιο μέσω Καλαμάτας

Συνελήφθησαν 6 άτομα που επιχείρησαν να ταξιδέψουν για Βέλγιο μέσω Καλαμάτας

Συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, τέσσερις αλλοδαποί, δύο άνδρες (56χρονος και 20χρονος) και δύο γυναίκες (26χρονη και 23χρονη), αντίστοιχα, για πλαστογραφία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της Νομοθεσίας για τους Αλλοδαπούς.

 

Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων των παραπάνω, οι οποίοι είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήση για τις Βρυξέλλες Βελγίου, διαπίστωσαν ότι τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα ήταν προφανώς πλαστά.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα Διαβατήρια Κινεζικών Αρχών.

Επίσης, συνελήφθησαν στο ίδοιο σημείο δύο αλλοδαποί (32 και 25 ετών), αντίστοιχα, για πλαστογραφία, Ψευδή Ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της Νομοθεσίας για τους Αλλοδαπούς. Και οι συγκεκριμένοι είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήση για τις Βρυξέλλες Βελγίου, αλλά διαπιστώθηκε ότι τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα ήταν προφανώς πλαστά. Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα Διαβατήριο Αρχών Τουρκίας και ένα Διαβατήριο Αρχών Βολιβίας.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Ακόμη, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, συνελήφθη χθές 8/7 το πρωί στο Αίγιο Αχαΐας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου Αχαΐας, ο 25χρονος αλλοδαπός, ενώ σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -68- γραμμαρίων, τσιγαριλίκι κάνναβης, συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας ( taser ), ξύλινη ράβδος, μήκους -60- εκατοστών, μαχαίρι, χρηματικό ποσό των -450- ευρώ, φορητός σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή, 2 ζυγαριές ακριβείας, 4 τρίφτες κάνναβης, 2 κινητά τηλέφωνα.

Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ