Αποτύπωσαν ορισμένες όψεις απο την παλιά πόλη του Ναυπλίου

- Advertisement -

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή η έκθεση Φωτογραφίας των σπουδαστών/στριών του Δ.ΙΕΚ Ναυπλίου, υπο τον τίτλο “Οψεις Ναυπλίου”.

- Advertisement -

 

Ας μας επιτραπεί η αποφώνηση: το Δ.ιεκ Ναυπλίου είναι οι ανθρωποί του, εκπαιδευόμενοι, εκπαιδευτές και συνεργαζόμενοι φορείς !!

Ευχαριστούμε όλους όσοι συνέβαλαν στην έκθεση φωτογραφιας στο Fougaro !!!”, αναφέρει σε μήνυμά της η διεύθυνση του Δ.ιεκ.

Αυτή η εκθεση ήταν μια ομαδικη προσπάθεια με την προτροπή και καθοδήγηση του καθηγητή μας Ηλία Καρατζούλη στο να εξελίξουμε το φωτογραφικό μας ταλέντο!”, τονίζουν οι σπουδαστές.

Όψεις Ναυπλίου: Το Ναύπλιο είναι μοναδικό. Η παλιά Πόλη έχει καταφέρει να διατηρήσει σε μέγιστο βαθμό την αστική αισθητική περασμένων αιώνων σε πείσμα της αστικής ανακαίνισης και του μοντερνισμού της νέας εποχής. Και θα συνεχίσει να αντιστέκεται στο νέο αρχιτεκτονικό ρεύμα γιατί αυτό το πείσμα είναι που της χαρίζει την μοναδικότητα της.

Οι σπουδαστές του τμήματος ”Τέχνη Φωτογραφίας” του Δ.ΙΕΚ Ναυπλίου αποτύπωσαν ορισμένες όψεις που κάνουν τόσο όμορφη και ατμοσφαιρική την παλιά πόλη του Ναυπλίου και σαφώς έναν από τους ομορφότερους τουριστικούς προορισμούς με παγκόσμια εμβέλεια. Λεπτομέρειες συνδυασμένες με ιπτάμενους παρατηρητές που απολαμβάνουν από ψηλά αυτό το υπέροχο αστικό τοπίο και κάνουν συχνά τους διαβάτες να ζηλεύουν.

 

- Advertisement -