Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣLIFESTYLEΜια όμορφη βραδιά στο Λαογραφικό Εργαστήρι Ερμιονίδας

Μια όμορφη βραδιά στο Λαογραφικό Εργαστήρι Ερμιονίδας

Στην όμορφη αυλή του Λοαγραφικού Εργαστηρίου Δήμου Ερμιονίδας πραγματοποιήθηκε η μουσική βραδιά ” Δύο φωνές και μια κιθάρα” (αν και στην πορεία, οι φωνές έγιναν τρεις και τα όργανα δύο – προστέθηκε και το μπουζούκι).

 

“Τι να πρωτοπεί κανείς, για τα όμορφα τραγούδια , την ωραία μουσική, το όμορφο περιβάλλον και τους καταπληκτικούς φίλους του Εργαστηρίου. Με το κέφι και την συμμετοχή τους γίναμε όλοι μια παρέα μέχρι αργά τη νύχτα.
Ευχαριστούμε πολύ τους Χρήστο Τουτουντζή, Αγγελική Κακουριώτη και Ιωάννη Ευστρατίου που με τις υπέροχες φωνές τους ,την κιθάρα και το μπουζούκι τους, εθελοντικά ,ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας .
Να ευχαριστήσουμε επίσης όλους όσους βοήθησαν με όποιο τρόπο, στην όμορφη βραδιά μας , το Σχολείο δεύτερης ευκαιρίας για το όμορφο πανό με την πόλη μας, τον Χρήστο Προσίλη για την παραχώρηση της όμορφης φωτογραφίας τον Πέτρο Τσιφάκη για την δημιουργία της μακέτας, τον Ιωάννη Κοντοβράκη.

Επίσης, το σούπερ μάρκετ ΑΒ της οικογένειας Μερτύρη, τα φυτώρια Δημαράκη για τα όμορφα φυτά της αυλής μας, το cetering Σπιτικό για τις καρέκλες, τον Μίλτο Ιωαννίδη και Σταύρο Γεωργίου για την προβολή των δράσεων μας, τέλος τις εθελόντριες κυρίες της ομάδας μας για τα νόστιμα εδέσματα.
Ελπίζουμε να περάσατε ωραία όσο κι εμείς και καλό καλοκαίρι!!!!”, αναφέρουν οι υπεύθυνοι του Λαογραφικού Εργαστηρίου και διοργανωτές της συγκεκριμένης εκδήλωσης.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ