Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΟ Εξωραϊστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Κάντιας ευχαριστεί

Ο Εξωραϊστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Κάντιας ευχαριστεί

Σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων και τον ΔΟΠΠΑΤ , ο Εξωραϊστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Κάντιας πραγματοποίησε εκδήλωση με σκοπό να προβάλει στους επισκέπτες, να διδάξει στους νέους και να διατηρήσει στις μνήμες των μεγαλυτέρων την τοπική πολιτιστική κληρονομιά. Επίσης, να παρουσιάσει έθιμα άλλων περιοχών της χώρας μας. 

 

Ο σύλλογος ευχαριστεί τον δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτριο Κωστούρο, που από την πρώτη στιγμή που του παρουσιάσθηκε το θέμα της εκδήλωσης το υποστήριξε και σε συνεργασία πάντα με τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης βοήθησαν στην πραγματοποίησή της.

Ευχαριστεί τις επιχειρήσεις που έγιναν χορηγοί της εκδήλωσης : · Εταιρεία EUROINS  · KANDIAS CASTLE RESORT AND THALASSO  · ΙΚΤΕΟ ΔΡΟΜΟΣ  · MARBLE BARBARIS SA ΔΙΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑΡΗΣ ΑΕ · ZAFIRIS TOURS · CAFÉ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Ευχαριστεί τις τοπικές επιχειρήσεις , τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου για τη διαρκή υποστήριξη τους σε όλες τις δράσεις μας και φυσικά την χοροδιδάσαλο Σοφία Ψωμά για την επιμέλεια της χορευτικής παράστασης.

Ευχαριστεί που τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Αργολίδας Γκιόλας Ιωάννης, Ανδριανός Ιωάννης και Μανιάτης Ιωάννης, ο περιφερειακός σύμβουλος Σαρρής Ιωάννης, οι αντιδήμαρχοι Ναυπλιέων Καχριμάνης Γεώργιος και Γαβρήλος Σταύρος , ο πρόεδρος των σχολικών επιτροπών Παύλος Χριστίδης , ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Ζέρβας Χρήστος, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας EUROINS Ελλάδας Μάκαρης Κων. , ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Μπουζαλάς Γεώργιος και η πρόεδρος της εταιρείας ανάδειξης πολιτιστικής κληρονομιάς Αργολίδας Κωνσταντίνα Ρετσινά.

AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ 1ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

  1. Ταξίδι 4 ημερών για 2 άτομα στη ΡΩΜΗ προσφορά του συλλόγου μας Νο 504
  2. Μονοήμερη κρουαζιέρα 2 ατόμων ΣΠΕΤΣΕΣ-ΥΔΡΑ προσφορά ZAFIRIS TOURS No 1518
  3. Εσπρεσσομηχανή VERGANO προσφορά ‘café επιλογές’ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Νο 1956
  4. Lenovo Tab 7 Essential προσφορά της εταιρείας EUROINS GR No 2040
  5. Lenovo Tab 7 Essential προσφορά της εταιρείας EUROINS GR No 1718
  6. Lenovo Tab 7 Essential προσφορά της εταιρείας EUROINS GR No 1917
  7. 6μηνη ασφάλεια αυτοκινήτου προσφορά της εταιρείας EUROINS GR No 1209
  8. 6μηνη ασφάλεια αυτοκινήτου προσφορά της εταιρείας EUROINS GR No 1995

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ