Φιλανθρωπικος αγώνας στο Στάδιο Ναυπλίου για το δικό μας κορίτσι την Ειρήνη Κουγιά απο το Άργος

- Advertisement -

Φιλανθρωπικός αγώνας στο Στάδιο Ναυπλίου για το δικό μας κορίτσι την Ειρήνη Κουγιά απο το Άργος

Σάββατο 7-7-2018 και ώρα 18:00. Στάδιο Ναυπλίου.
Οι FC CELEBRITIES NAFPLIO VS και οι ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΑΘΗΝΩΝ.Θα παίξουν μαζί μας:
Σαραβάκος, Ρότσα, Βονορτας, Γκοκιτς, Γεωργάτος, Αποστολάκης, Πουρσανίδης, Μπέλλος, Ποζαπαλιδης, Κρητικός, Πατσιαβουρας και πολλοί άλλοι γνωστοί του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Σας περιμένουμε για να χαμογελάσει το κορίτσι μας με την συμμετοχή σας.
Κλήρωση ενός ποδηλάτου στο γήπεδο.
Σας περιμένουμε όλους.

- Advertisement -

Είμαι η Ειρήνη Κουγιά 23 ετών. Στις 30/9/17 παντρεύτηκα έναν εξαίρετο άνθρωπο ο οποίος μου χάρισε ένα γλυκό αγγελούδι,τον γιο μας που βαπτίστηκε την ίδια ημέρα.Μόνο που την επόμενη κιόλας ημέρα η ζωή μου φύλαγε ένα κακό.

Το αμάξι μου βγήκε εκτός τροχιάς κ γω καθηλώθηκα σε αναπηρικό καροτσάκι μη μπορώντας να ζήσω τη ζωή που ονειρευόμουν με τον άντρα μου κ τον μικρο μας γιο.Τα έξοδα μας άρχισαν να αυξάνονται δραματικά σε φάρμακα που μόνο το 50% μπορεί να μ παρέχει ο ΕΟΠΥΥ κ ας χρειάζομαι αρκετά, ειδικό κρεβάτι, καροτσάκι κ πολλά άλλα που με πολύ δυσκολία καταφέραμε να κάνουμε.

Κάνω σε καθημερινή βάση φυσικοθεραπείες σε κλινική στην Αθήνα εφόσον μόνο εκεί μπορώ να πάω και θα πρέπει να ξεκινήσω πλέον κ οξυγονοθεραπεία 3 φορές τη βδομάδα.Δεν μας έμεινε άλλη επιλογή παρά μόνο να μετακομίσουμε Αθήνα για να γλιτώσω έστω κάποια έξοδα της καθημερινής μετακίνησης μου Άργος-Αθήνα.
Θα σας παρακαλέσω λοιπόν να κατανοήσετε το πρόβλημα μου.Όποιος θα θελε να μας βοηθήσει οικονομικά θα το εκτιμούσαμε πάρα πολύ εφόσον το χουμε πολύ ανάγκη πλέον.
Όποιος θα θελε μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ….
* ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ *
ΑΡ.ΛΟΓ. : 314/991527-39
ΙΒΑΝ : GR6501103140000031499152739
BIC : ETHNGRAA
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΚΟΥΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΙΩΑΝΝΗΣ

- Advertisement -