Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣυνεδριάζει την Πέμπτη 28/6, το Δ.Σ. Δήμου Άργους-Μυκηνών

Συνεδριάζει την Πέμπτη 28/6, το Δ.Σ. Δήμου Άργους-Μυκηνών

Με επτά θέματα στην ημερήσια διάταξη, συνεδριάζει την Πέμπτη 28 Ιουνίου, 2μμ., στο Δημαρχιακό Κατάστημα, το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Άργους-Μυκηνών. 

 

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Περί τροποποιήσεως προϋπολογισμού Δήμου Άργους – Μυκηνών οικονομικού έτους 2018 – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.
2. Περί χορηγήσεως παραγωγικής άδειας πωλητή υπαίθριου εμπορίου λαϊκών αγορών – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.
3. Περί αντικαταστάσεως μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Δήμου Άργους – Μυκηνών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης» – εισηγητής ο κ. Π. Σκούφης.
4. Περί εγκρίσεως 1ου Α.Π.Ε. του έργου: «Οδοποιία Δ.Ε. Μυκηνών 2017» – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.
5. Περί εγκρίσεως 1ου Α.Π.Ε. και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου: «Κατασκευή Κολυμβητηρίου Άργους» – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.
6. Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Συντήρηση πλατείας Λυρκείας» – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.
7. Περί συνάψεως Προγραμματικής Συμβάσεως του άρθρου 100 του Ν. 3852/2010 μεταξύ του Δήμου Άργους – Μυκηνών και του Δήμου Επιδαύρου, για την υλοποίηση της Πράξης: «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ – ΜΥΚΗΝΩΝ ΤΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ» – εισηγητής ο κ. Δ. Κρίγγος.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ