Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑH Euroins και ο Κωνσταντίνος Μάκαρης ανακαινίζουν σχολεία! -Τα εγκαίνια του Γυμνασίου...

H Euroins και ο Κωνσταντίνος Μάκαρης ανακαινίζουν σχολεία! -Τα εγκαίνια του Γυμνασίου στο Δρέπανο Αργολίδος

Κάνει πράξη ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Euroins Ελλάδος, κ. Κωνσταντίνος Μάκαρης τη δέσμευση για την ανακαίνιση σχολείων, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, δείχνοντας έτσι την αγάπη του για τα παιδιά.

Στο πλαίσιο αυτό, ολοκληρώθηκε με χορηγία της Euroins Ελλάδος η ανακαίνιση του συγκροτήματος του Γυμνασίου στο Δρέπανο Αργολίδος που αφορούσε στον εξοπλισμό και τις υποδομές.

Τα εγκαίνια του πλήρως ανακαινισμένου σχολικού συγκροτήματος πραγματοποιήθηκαν σε ειδική εκδήλωση από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων, κ. Δημήτρη Κωστούρο, την διεύθυνση του Γυμνασίου Δρεπάνου, το σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου και την EUROINS. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο δημοσιογράφος Κωστής Σπύρου με την κάμερα του nextdeal.gr.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι από την πολιτική και αυτοδιοικητική ηγεσία όπως ο Βουλευτής Αργολίδας κ. Γιάννης Μανιάτης, ο Βουλευτής Αχαΐας κ. Νίκος Νικολόπουλος οι οποίοι μίλησαν με τα θερμότερα λόγια τοσο για την Euroins Ελλάδος όσο και για τον Πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Μάκαρη. Ακόμη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιάννης Σαρρής, ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιώργος Μπουζαλάς, Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ναυπλιέων και Δημοτικοί Σύμβουλοι, παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την τελετή. Την παρουσίαση ανέλαβε ο γνωστός ηθοποιός κ. Βασίλης Κούκουρας, προσθέτοντας για ακόμη μια φορά την χιουμοριστική του δόση στην -κατά τα άλλα- συγκινητική ατμόσφαιρα.

Η Γυμνασιάρχης Δρεπάνου κ. Άννυ Καραϊσκου ευχαρίστησε από καρδιάς τον κ. Κωνσταντίνο Μάκαρη «όχι μόνο για όσα έργα φαίνονται αλλά και για τα υπόλοιπα που δεν γνωρίζουν πολλοί». Για την Euroins Ελλάδος που τιμήθηκε στο Γυμνάσιο Δρεπάνου ταξίδεψαν στην Αργολίδα εκπρόσωποι φορέων που η εταιρεία στηρίζει με σταθερότητα και συνέπεια όπως ο κ. Γιάννης Λαμπρόπουλος από το «Χαμόγελο του Παιδιού», η κ. Παναγιώτα Τόγια από το «Θ.Π.Κ. Μέριμνα Πάτρας», οι πρωταθλητές ποδηλασίας πίστας Χρήστος και Ζαφείρης Βολικάκης και ο 1ος Έλληνας Οδηγός αγώνων καρτ με αναπηρία στα πόδια κ. Παναγιώτης Παρασκευόπουλος.

Στελέχη της Euroins Ελλάδος πλαισίωσαν την εκδήλωση αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η εταιρεία αποτελείται από μία ομάδα συνεργατών με ενότητα και δυναμισμό: ο Εμπορικός Διευθυντής κ. Κωνσταντίνος Τσιαπάρας, η Operations Manager κ. Ρία Διαμαντοπούλου, oι Διευθυντές Πωλήσεων κ. Μαρίνος Αλεξανδράκης και κ. Γιώργος Δασκαλάκης, η Σύμβουλος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων κ. Ναταλία Στεφανίδη, η Νομική Σύμβουλος κ. Αναστασία Σταθοπούλου και πολλοί ακόμα συνεργάτες που έδωσαν το παρόν στην λαμπρή βραδιά.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου απένειμε τιμητική πλακέτα στον κ. Μάκαρη για την συνολική προσφορά της Euroins Ελλάδος στο Γυμνάσιο ενώ παρέθεσε και δεξίωση προς τιμήν της εταιρείας.

Τέλος, ο κ. Μάκαρης δώρισε στην αστυνομία ένα υπερσύγχρονο αλκοολόμετρο, το οποίο παρέλαβε ο διοικητής της τροχαίας Ναυπλίου κ. Αθανάσιος Κατσιγιάννης.

Η Euroins Ελλάδος έχει ήδη ολοκληρώσει το 90% του έργου που ανακοίνωσε στην αρχή του έτους και δημιούργησε έργα πνοής σε σχολεία στην Αθήνα, τη Στερεά Ελλάδα, την Αργολίδα ενώ έβαλε πλώρη και για τα ακριτικά νησιά μας με πρώτο σταθμό το Αγαθονήσι. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του nextdeal.gr, η EUROINS, προχωρά σε ανάλογες δράσεις και για άλλα σχολεία του νομού Αργολίδος. Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι υποδομές για άλλα 7 σχολεία της περιοχής και έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για το 8ο σχολικό συγκρότημα.

Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Ειδικά Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια και ΕΠΑΛ εντάχθηκαν στην καμπάνια της, η οποία έχει αποκτήσει πρωτόγνωρη δυναμική στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης!

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ