Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΈνα νέο κατάστημα παπουτσιών ξεκίνησε στο Άργος

Ένα νέο κατάστημα παπουτσιών ξεκίνησε στο Άργος

Νέο κατάστημα παπουτσιών στο Άργος Είναι τέλειο και βολικό να ψωνίζεις παπούτσια online, αλλά δεν είναι πιο τέλειο να δοκιμάζεις τα παπούτσια σου πριν τα ψωνίσεις στο ίντερνετ; Αν νομίζεις πως δε γίνεται, δεν έχεις επισκεφτεί ακόμα το νέο κατάστημα του toPapoutsi στο Άργος, στην οδό Δαναού 39!

 

Με χιλιάδες καθημερινές επισκέψεις, toPapοutsi.gr ανοίγει το πρώτο και πρωτοποριακό “project store” στην ευρύτερη περιοχη της Αργολίδας που φέρνει τις τιμές του «ίντερνετ» στα πόδια μας. Πλέον, με ένα κλικ μπορούμε να δούμε όλα τα διαθέσιμα σχέδια και χρώματα στα παπούτσια που μας ενδιαφέρουν και παράλληλα να τα δοκιμάσουμε άμεσα, για να βεβαιωθούμε ότι δείχνουν το ίδιο τέλεια και πάνω μας!

Αν αυτό το θεωρείτε τέλειο, υπάρχει και κάτι ακόμα καλύτερο. Το μαγαζί έχει παντού tablets με οθόνες αφής που μας συνδέουν κατευθείαν στην ιστοσελίδα και μπορούμε να δούμε online όλα τα αγαπημένα μας παππούτσια, sneakers, πέδιλα, πλατφόρμες και εσπαντρίγιες, ακόμα και τις τσάντες και τα τσαντάκια για να θυμηθούμε ποιο ήταν το προϊόν που λατρέψαμε και θέλουμε να αγοράσουμε.

Ένας μοντέρνος χώρος με minimal αισθητική μάς περιμένει να ανακαλύψουμε μια τεράστια συλλογή απο μοντέρνα γυναικεία παπούτσια αλλά και εκατοντάδες σχέδια σε γυναικείες τσάντες, τσαντάκια, σακίδια πλάτης και πολλά άλλα αξεσουάρ. Δεν ξεχνάμε, όμως, τους άντρες μας. Θα βρούμε ακόμα μια μεγάλη ποικίλια σε ανδρικά δερμάτινα παπούτσια και πολλά σχέδια σε sneakers ή casual παπούτσια που θα απογειώσουν το ντύσιμο των ανδρών, όπως απαιτεί κάθε περίσταση. Ήρθε η ώρα να αποκτήσετε μια νέα εμπειρία στις αγορές σας συνδυάζοντας μέσα σε ένα πραγματικό ηλεκτρονικό κατάστημα γεμάτο επιλογές που θα λατρέψετε!

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.topapoutsi.gr, με το νέο κατάστημα στο Άργος φιλοδοξεί να εισάγει την επιτομή της τεχνολογίας στην αγορά παπουτσιών καθώς ο πελάτης είτε απο τον υπολογιστή ή το κινητό του τηλέφωνο μπορεί να γνωρίζει άμεσα τα διαθέσιμα χρώματα και σχέδια στο μέγεθος που τον ενδιαφέρει και στην συνέχεια να βλέπει ζωντανά και να δοκιμάζει τις επιλογές του. Επίσης, στο εσωτερικό του καταστήματος θα υπάρχει ο απαραίτητος εξοπλισμός (οθόνες touch και tablets) έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενοι να αναζητούν με ευκολία τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν και να τα δοκιμάζουν πριν ολοκληρώσουν την αγορά τους.

To project αυτό γεννήθηκε μετά την πολυετή εμπειρία που έχουμε στο χώρο του e-commerce και την ιδέα να φέρουμε τις χαμηλές τιμές του ίντερνετ στο κατάστημα της γειτονιάς. Φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε μια νέα εμπειρία αγορών στην Αργολίδα!

Σε ένα χώρο που θα επικρατεί το λευκό και ο ετερόκλητος συνδυασμός του σύνθετου κόσμου του ίντερνετ ενώνεται με την απλότητα των αγορών σας, το ηλεκτρονικό κατάστημα www.toPapoutsi.gr φιλοδοξεί να γίνει το νέο talk of the town.

Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν, και μάθετε κάθε λεπτομέρεια για τα εγκαίνια του καινούριου καταστήματος, καθώς τις προσεχείς ημέρες οι τιμές του ίντερνετ έρχονται στη γειτονιά μας! Καλές μας αγορές!

Για περισσότερες πληροφορίες αναζητήστε toPapoutsi.gr στην Αργολίδα, στο Άργος

(Διεύθυνση: Άργος, Δαναού 39, τηλ: 2751 301 613.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ