Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΈβρεξε πάλι βράχια στο Ναύπλιο - Δυστυχώς επαληθευτήκαμε - Τουλάχιστον τώρα θα...

Έβρεξε πάλι βράχια στο Ναύπλιο – Δυστυχώς επαληθευτήκαμε – Τουλάχιστον τώρα θα γίνει το έργο; …(BINTEO+ΦΩΤΟ)

Για άλλη μια φορά  στο Ναύπλιο έβρεξε βράχια. Το έχουμε πει σαν argonafplia.gr πολλές φορές σε μια προσπάθεια να προλάβουμε να μην γίνει το κακό και έχουμε θύματα.

 

 

Σε λιγότερο από τέσσερις μήνες, στην ίδια περιοχή, χωρίς αυτή την φορά να μπορούν να πουν κάποιοι αφελείς ότι φταίει ο κακός καιρός, η βροχή και το φούσκωμα λόγω αυτής του εδάφους, είχαμε την σοβαρότερη κατολίσθηση σε σχέση με τις προηγούμενες.

Τεράστια η ευθύνη προσωπικά του δήμαρχου Κωστούρου για την Αρβανιτιά στο Ναύπλιο … Άρθρο του Μιχάλη Καζά … (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Στο πιο πολυσύχναστο σημείο του περιφερειακού της Αρβανιτιάς, δίπλα από την καμάρα έπεσε ένας βράχος κάποιων τόνων και κάποιοι μικρότεροι. Με μεγάλη συχνότητα περάσματος πεζών από το σημείο, Ναυπλιωτών και επισκεπτών της πόλης δεν είναι δυνατόν να βρέχει βράχια.

Τύχη βουνό είχαν φυσικά οι εκατοντάδες ανθρωποι που πέρασαν σήμερα, ακαι εκείνοι που πέρασαν , χθες, προχθές ή όλο αυτό το διάστημα από το 2012 και εντεύθεν.

Δεν θα πούμε περισσότερα τώρα, δείτε το βίντεο του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ TV, ακούστε τι λέει ο δημοσιογράφος Μιχάλης Καζάς και δείτε και τις φωτό αυτής της ανάρτησης. Σας παραθέτουμε επίσης το άρθρο του Μιχάλη Καζά που είχαμε αναρτήσει στις 23 Φεβρουαρίου 2018 και που τώρα επαληθεύεται πλήρως.

ΦΩΤΟ:

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ