Με 96 οδηγούς ολοκληρώθηκε η Ανάβαση Αχλαδόκαμπου 2018 – Επιτυχία για μια ακόμη χρονιά …(ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Για μια ακόμη χρονιά ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Ανάβαση Αχλαδόκαμπου που προσμετράται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων. Διεξήχθη με επιτυχία χθες και σήμερα 10-11 Ιουνίου 2018.

 

- Advertisement -

 

Η Ανάβαση Αχλαδόκαμπου ήταν ο 4ος γύρος του θεσμού και διοργανώθηκε από το Σωματείο “Αυτοκινητιστική Λέσχη Τρίπολης” (Α.Λ.Τ.) σε συνεργασία με το Σωματείο Start Line. Ο αγώνας διεξήχθη στη γνωστή και αγαπημένη διαδρομή μήκους 4,9 χιλιομέτρων, στην Παλαιά Εθνική Οδό Άργους-Τριπόλεως στην περιοχή Κολοσούρτη.

Όπως συμβαίνει με όλους τους αγώνες του Πρωταθλήματος, δικαίωμα συμμετοχής είχαν όλα τα αυτοκίνητα που εντάσσονται στις Ομάδες του θεσμού καθώς και επιμέρους Ομάδες, εφόσον είχαν προταθεί και εγκριθεί από την Επιτροπή Αγώνων της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος.

Οι Χρονομετρημένες Δοκιμές ξεκίνησαν το Σάββατο 10 Ιουνίου στις 11:00 και ο σημερινός αγώνας ξεκίνησε σήμερα Κυριακή 11 Ιουνίου στις 10:00. Ο δρόμος έκλεισε και στις δύο περιπτώσεις, μία ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 10:00 και 09:00 αντίστοιχα.

Δείτε σε αυτή την ανάρτηση το βίντεο που ετοίμασε το ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ TV για τον αγώνα με πλάνα από την εκκίνηση καθώς και συνεντεύξεις. Δείτε επίσης μια μεγάλη σειρά φωτογραφιών.

ΦΩΤΟ: 

- Advertisement -
 

________________