Αυτή την Κυριακή το “Nafplion Energy Triathlon”

- Advertisement -

Ο Δήμος Ναυπλιέων, η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, διοργανώνουν σε συνεργασία με τους αθλητικούς συλλόγους Ν.Ο.Ναυπλίου & Κ.Ο.Ναυπλίου (ΕΥΡΟΣ) αγώνες Τριάθλου – Multisports με την επωνυμία Nafplion Energy Triathlon. 

- Advertisement -

 

Ανάμεσα στους εκατοντάδες αθλητές κάθε ηλικίας που αναμένεται να συμμετάσχουν σε αυτή την πολυαθλητική γιορτή, το παρόν θα δώσουν και σπουδαία ονόματα του τριάθλου, προσφέροντας αγώνες με πολύ έντονο συναγωνισμό.

Στους άνδρες, μεγάλο φαβορί θα είναι ο Πρωταθλητής Ελλάδος στο τρίαθλο και νικητής στο Ναύπλιο το 2016, ο Γρηγόρης Σουβατζόγλου. Στην διεκδίκηση των μεταλλίων θα βρίσκονται πολλοί καλοί αθλητές με μετάλλια σε πανελλήνια πρωταθλήματα τριάθλου, όπως οι Παναγιώτης Δημόπουλος, Άγγελος Μαυρογιάννης, που αποτελούσαν με την αντίστοιχη σειρά και το περσινό βάθρο στο Sprint.

Στις γυναίκες δεσπόζει το όνομα της πολλάκις πρωταθλήτριας Ελλάδος στο άθλημα, της Ντενίζ Δημάκη, η οποία είναι και μόνη Ελληνίδα που έχει πάρει μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες στο άθλημα του Τριάθλου. Παρόν στο Aquathlon όπως και τα προηγούμενα χρόνια θα ειναι και η Κατερίνα Σάπαρη με στόχο άλλη μια νικη στο αγώνισμα.  Από τη νέα γενιά στο Super Sprint παρούσα θα είναι η ανερχόμενη πρωταθλήτρια νεανίδων Μαριλού Καζαμαριώτη ανάμεσα σε μια πλειάδα άλλων ταλέντων.

Να υπενθυμίσουμε πως στη Super Sprint απόσταση το ενδιαφέρον θα είναι ιδιαίτερα έντονο με τους νεαρούς αθλητές να ρίχνονται στη μάχη για την καλύτερη δυνατή κατάταξη, καθώς θα αποτελεί κριτήριο για το ETU European Youth Triathlon Championship & Festival 2018 (Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και Φεστιβάλ Τριάθλου Νέων) που θα πραγματοποιηθεί στο Λουτράκι από τις 30 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου.

Το ΦΟΥΓΑΡΟ θα φιλοξενήσει αύριο Σάββατο τη γραμματεία της διοργάνωσης, τις ενημερώσεις των αθλητών και εθελοντών αλλά και το απολαυστικό Pasta Party!

 Πρόγραμμα 
Σάββατο 16 Ιουνίου (Φουγάρο)
4-8μμ Λειτουργία Γραμματείας
5μμ Ενημέρωση εθελοντών
6μμ Τεχνική ενημέρωση Aquathlon και παιδικών αγώνων
7μμ Τεχνική ενημέρωση Triathlon (Super Sprint, Sprint & Olympic)
7-9μμ Pasta Party (To πάρτυ είναι ανοιχτό σε όλους τους αθλητές και συνοδούς | κόστος 3€ / άτομο).

Κυριακή 17 Ιουνίου
Η διοργάνωση μεταφέρεται στο “Π” του λιμανιού και στην Πλατεία Φιλελλήνων του Ναυπλίου.
6:45πμ-10:30πμ Λειτουργία Γραμματείας (Πλατεία Φιλελλήνων)
8:15πμ Εκκίνηση Olympic Triathlon (ατομικό και σκυταλοδρομίες)
9:00πμ Εκκίνηση Sprint Triathlon (ατομικό και σκυταλοδρομίες)
9:00πμ Εκκίνηση Aquathlon 0,75-5χλμ
10:00πμ Εκκίνηση Super Sprint Triathlon 0,3-10χλμ-2,5χλμ
11:15πμ Εκκίνηση Kids Aquathlon 0,15-1χλμ
11:45πμ Εκκίνηση Energy Swim 800μ & 2,5χλμ
1:30μμ Απονομές (Πλατεία Φιλελλήνων)

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά και το Σάββατο 16 Ιουνίου στη Γραμματεία.

 

- Advertisement -