Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤην βοήθεια βουλευτών και πολιτών ζητά η Ένωση Ιδιοκτητών Κάμπινγκ Αργολίδας

Την βοήθεια βουλευτών και πολιτών ζητά η Ένωση Ιδιοκτητών Κάμπινγκ Αργολίδας

Συνάντηση είχαν για ακόμη μια φορά οι ιδιοκτήτες κάμπινγκ Αργολίδας προκειμένου να συζητήσουν τις εξελίξεις στην υπόθεση του ελεύθερου κάμπινγκ που σημαίνει απώλεια εσόδων για αυτούς.

 

 

Αυτή την φορά μάλιστα είχαν καλέσει και τους βουλευτές Αργολίδας οι οποίοι και παραβρέθηκαν. Μετά την συνάντησηη Ένωση εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρει τα ακόλουθα.

Χθες Κυριακή έλαβε χώρα η συνάντηση της Ένωσης Κάμπινγκ Αργολίδας -Πελ/σου στο Πνευματικό Κέντρο Δρεπάνου με τους τρεις Βουλευτές Αργολίδας, όπου με προσοχή εξετάστηκε ο τελευταίος Νόμος 4403/2016 περί απαγόρευσης εγκατάστασης σκηνών, τροχόσπιτων, αυτοκινούμενων τροχόσπιτων, ρυμουλκούμενων , μη ρυμουλκούμενων και αποφασίστηκε η άμεση επέμβασή μας με έγγραφα σύστασης προς Τουριστική Αστυνομία και Αστυνομικά Τμήματα, Δήμους, Λιμεναρχεία, Λιμενικό Ταμείο, Πυροσβεστική, Αρχαιολογία για τοποθέτηση πινακίδων και εφαρμογή του Νόμου σε όλη την Αργολίδα.

Παρακαλούμε όσους εντοπίζουν οποιοδήποτε κρούσμα ελεύθερου κάμπινγκ να ενημερώνουν την Ένωση και με φωτογραφίες, ώστε να επεμβαίνουμε άμεσα. Ακόμη οι εκδότες του γερμανικού οδηγού που εντοπίστηκε ότι διαπράττει άγρα τουριστών προς το Ελεύθερο Κάμπινγκ θα τιμωρηθεί βάση του πανευρωπαϊκού Νόμου.

Τέλος, οι 3 Βουλευτές Αργολίδας δεσμεύτηκαν ότι θα στηρίξουν όλες τις κινήσεις μας και θα ασκήσουν άμεσα πιέσεις προς όλους τους Δημόσιους Φορείς για εφαρμογή του Νόμου και τροποποίηση του Νόμου με Διοικητικό Πρόστιμο και όχι μόνο Διοικητικό.

Ευχαριστούμε όλους που παρευρέθηκαν στην συνάντηση και ελπίζουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα !

Από την προηγούμενη συνάντηση της Ένωσης στο “Φουγάρο” με το ίδιο ακριβώς θέμα είναι και το βίντεο του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ TV αυτής της ανάρτησης.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ