Συμπληρώθηκαν 90 χρόνια από την ίδρυση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών

- Advertisement -

Με αφορμή τη συμπλήρωση 90 ετών από την ίδρυση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, ο αντιπρόεδρος της ΕΕΤ και πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς Γεώργιος Χαντζηνικολάου, εγκαινίασε σήμερα έκθεση ιστορικών ενθυμημάτων, που φιλοξενείται στα γραφεία της.

- Advertisement -

 

Ο πρόεδρος της Νικόλαος Καραμούζης και ο αντιπρόεδρος Γεώργιος Χαντζηνικολάου δήλωσαν πως αντιλαμβάνονται την έκθεση, που περιλαμβάνει χαρακτηριστικά ενθυμήματα από την ίδρυση και δράση της ΕΕΤ, καθώς επίσης από την δραστηριότητα των μελών της, όλα αυτά τα χρόνια, ως ένα αφιέρωμα στην ίδια την ελληνική οικονομία και το τραπεζικό σύστημα.

«Είναι εντυπωσιακές οι αλλαγές που έχουν συντελεστεί τις τελευταίες δεκαετίες στην οικονομία και στις τράπεζες και τη συμβολή των τελευταίων στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου. Ευχόμαστε, οι φετινές επετειακές μας εκδηλώσεις να είναι η απαρχή μία ταχείας και αποτελεσματικής επανόδου του τραπεζικού συστήματος στην κανονικότητα και την επιστροφή της χώρας σε υψηλούς και διατηρήσιμους ρυθμούς ανάπτυξης και επενδύσεων, ώστε να αντιμετωπίσουμε επιτυχώς τις προκλήσεις που μας κληροδότησε η κρίση και να θέσουμε τις βάσεις για τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων πολιτών», επεσήμαναν σε κοινή δήλωση τους.

 

- Advertisement -

________________