Τρίτη, 29 Νοεμβρίου, 2022
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑς στηρίξουμε την Ειρήνη από το Άργος όλοι μαζί....

Ας στηρίξουμε την Ειρήνη από το Άργος όλοι μαζί….

Είμαι η Ειρήνη, 23 ετών. Στις 30/9/17 παντρεύτηκα έναν εξαίρετο άνθρωπο ο οποίος μου χάρισε ένα γλυκό αγγελούδι, τον γιό μας που βαπτίστηκε την ίδια ημέρα.

Μόνο που την επόμενη κιόλας ημέρα η ζωή μου φύλαγε ένα κακό. Το αμάξι μου βγήκε εκτός τροχιάς και γω καθηλώθηκα σε αναπηρικό καροτσάκι μη μπορώντας να ζήσω τη ζωή που ονειρευόμουν με τον άντρα μου και τον μικρο μας γιο.

Τα έξοδα μας άρχισαν να αυξάνονται δραματικά σε φάρμακα που μόνο το 50% μπορεί να μου παρέχει ο ΕΟΠΥΥ και ας χρειάζομαι αρκετά, ειδικό κρεβάτι, καροτσάκι και πολλά άλλα που με πολύ δυσκολία καταφέραμε να κάνουμε. Κάνω σε καθημερινή βάση φυσικοθεραπείες σε κλινική στην Αθήνα, εφόσον μόνο εκεί μπορώ να πάω και θα πρέπει να ξεκινήσω πλέον και οξυγονοθεραπεία τρεις φορές τη βδομάδα.

Δεν μας έμεινε άλλη επιλογή παρά μόνο να μετακομίσουμε Αθήνα για να γλυτώσω έστω κάποια έξοδα της καθημερινής μετακίνησης μου Άργος-Αθήνα. Θα σας παρακαλέσω λοιπόν να κατανοήσετε το πρόβλημα μου. Όποιος θα θελε να μας βοηθήσει οικονομικά θα το εκτιμούσαμε πάρα πολύ εφόσον το’ χουμε πολύ ανάγκη πλεον.

Όποιος θα θελε μπορεί να καταθέση την βοήθειά του στον παρακάτω λογαριασμό
* ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ *
ΑΡ.ΛΟΓ. : 314/991527-39
ΙΒΑΝ : GR6501103140000031499152739
BIC : ETHNGRAA
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΚΟΥΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΙΩΑΝΝΗΣ

κοινοποιήστε το ……

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ