Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣυγκέντρωση – συζήτηση της Λαϊκή Συσπείρωση στην πλατεία Κρανιδίου

Συγκέντρωση – συζήτηση της Λαϊκή Συσπείρωση στην πλατεία Κρανιδίου

Δέκα χρόνια τώρα με κυβερνήσεις όλων των αστικών κομμάτων, με την ανοχή και την στήριξη Δημοτικών και Περιφερειακών Αρχών εμπαίζεται ο λαός της Ερμιονίδας.

Από τις δύο εργολαβίες, προϋπολογισμού 15 εκατομμύριων ευρώ η κάθε μία με καρμπόν μεθοδεύσεις από τους εργολάβους (διακοπές εργασιών, διεκδικήσεις αποζημιώσεων, αγωγές κλπ.) διεκδικούνται εκατομμύρια ευρώ για έργο που δεν έχει γίνει, δαπανώνται εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε δικηγόρους και μελετητές και το έργο έχει βαλτώσει.

Απίστευτες μεθοδεύσεις από τους εργολάβους, εγκληματικοί χειρισμοί κύρια από Περιφέρεια και Δήμο, ανοχή από τις Κυβερνήσεις, είναι το σκηνικό του αμαρτωλού έργου «Αποχετευτικό Κρανιδίου» αγνοώντας ακόμα και τις τελεσίδικες αποφάσεις των αστικών δικαστηρίων που είναι σε βάρος των εργολάβων, για να σώσουν τάχα το έργο, φεσώνοντας όμως το λαό.
Την ίδια ώρα στο αέρα είναι και το έργο Ύδρευση Κρανιδίου προϋπολογισμού 3,6 εκατομμυρίων ευρώ, που η ανάδοχος εταιρεία είναι σε διαδικασία πτώχευσης και διεκδικεί αποζημιώσεις εκατομμυρίων ευρώ.

Πάρτε μαζικά μέρος στη συγκέντρωση – συζήτηση την Παρασκευή 8 Ιούνη 2018 στις 8 το βράδυ στο κιόσκι της πλατείας με ομιλητή τον Νίκο Γόντικα Μέλος της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ και Περιφερειακού Συμβούλου με την Λαϊκή Συσπείρωση.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ