Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΚαμπόσος προς ΝΔ: “απαιτώ όλοι να σεβαστούν την πατρίδα μου… και παραμένω...

Καμπόσος προς ΝΔ: “απαιτώ όλοι να σεβαστούν την πατρίδα μου… και παραμένω πιστός εργάτης πατρίδας και λαού μου”

Απάντηση είχαμε πριν λίγο από τον δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο για όσα αναφέρει στο δελτίο τύπου διαγραφής του σήμερα η Νέα Δημοκρατία.

Αναφέρει ο δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος:

Ενημερώθηκα πριν λίγο για την απόφαση του προέδρου της Ν.Δημοκρατίας . Είναι κάτι που με λυπεί βέβαια αλλά δεν αισθάνομαι ότι έχω διαπράξει κάποιο έγκλημα για να ντρέπομαι. Δεν συμφωνώ με όσα λέει και πράττει ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης και απαιτώ όλοι να σεβαστούν την πατρίδα μου όπως σεβόμαστε και εμείς τους άλλους. Παραμένω σταθερός στις ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΛΟΓΟΥ. Παραμένω πιστός εργάτης της πατρίδας μου και του λαού που με όρισε να τον υπηρετώ.

 

Όσα προηγήθηκαν:

Ραγδαίες οι εξελίξεις πλέον σε ότι αφορά την Νέα Δημοκρατία, τον δήμο Άργους – Μυκηνών και την πορεία του θέματος της ονομασίας των Σκοπίων.

Η Νέα Δημοκρατία διέγραψε σήμερα τον δήμαρχο Καμπόσο για όσα είπε στη σημερινή του επικοινωνία με τους δημότες του.

Η Νέα Δημοκρατία και με αφορμή τις αναφορές για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Μπουτάρη αναφέρει στην σχετική ανακοίνωση της τα ακόλουθα:

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Οι σημερινές αναφορές του δημάρχου Άργους Δημήτρη Καμπόσου για τον Γιάννη Μπουτάρη είναι χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες. Με εντολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ετέθη ήδη εκτός κόμματος».

Είναι φανερό ότι η Νέα Δημοκρατία προτίμησε να ευθυγραμμιστεί με το πολιτικό σύστημα αγνοώντας την συνείδηση και τα πιστεύω των ψηφοφόρων της. Μπορεί το λεξιλόγιο που χρησιμοποιεί ο δήμαρχος Καμπόσος να είναι μη αρεστό, αλλά τα μηνύματα των λεγόμενων του εκφράζουν την λαϊκή οργή για το φαινόμενο και τις πρακτικές Μπουτάρη χρόνια πολλά τώρα.

Ο δήμαρχος Καμπόσος γνωρίζει ότι δεν χρειάζεται την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας. Της έδινε περισσότερα από όσα του έδινε στερώντας του το δικαίωμα να εκφραστεί και να εκφράσει την ελληνική ψυχή του. Ο Καμπόσος με την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας δεν τιμωρείται, επαινείται.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ