Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣLIFESTYLEΓυρίσματα στην Καρυά Αργολίδας για την εκπομπή "My Greek Table" της διάσημης...

Γυρίσματα στην Καρυά Αργολίδας για την εκπομπή “My Greek Table” της διάσημης σεφ και βιβλίων μαγειρικής Diane Kochilas

Στην Αργολίδα και στο οικογενειακό τυροκομείο της Καρυάς βρέθηκε η διάσημη σεφ και βραβευμένη συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής, Diane Kochilas, με το επιτελείο της για τα γυρίσματα εκπομπής “My Greek Table” που προβάλλει την Ελλάδα και τις γεύσεις της στην Αμερική.

«Η Νταϊάνα Κόχυλα αγαπά την Ελλάδα και αυτό φαίνεται σε ότι κάνει. Αυτή η σειρά των εκπομπών της είναι μια ακόμη απόδειξη και συνάμα μια εξαιρετική ευκαιρία προβολής της χώρας μέσα από τα προϊόντα της, τις γεύσεις και τους ανθρώπους της στην Αμερική.

;Η Ελλάδα παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας, τα οποία αναζητούν οι λάτρεις της γεύσης στην Αμερική, ενώ ο γαστρονομικός τουρισμός μπορεί να γίνει μοχλός ανάπτυξης για πολλές περιοχές, για όλες τις εποχές του χρόνου. Πρόκειται για μια πολύ ποιοτική παραγωγή και η προβολή του τόπου μας και των προϊόντων του είναι ανεκτίμητης αξίας.

Την ευχαριστούμε για την ιδιαίτερη τιμή να μας επισκεφθεί στο τυροκομείο μας και να περάσουμε μια πραγματικά αξέχαστη μέρα.» δήλωσε ο κ. Θεοδόσης Μαυρόγιαννης, ιδιοκτήτης της οικογενειακής εταιρίας Γαλακτοκομικά Καρυάς.

Αρχικά παρακολουθήσαν τη διαδικασία παραγωγής της αυθεντικής παραδοσιακής γιαούρτης και γεύτηκαν τα τυροκομικά προϊόντα της εταιρίας,στη συνέχεια μαγειρέψαμε τοπικές σπεσιαλιτέ στην πλατεία του χωριού όπως το τοπικό ζυμαρικό γκόγκες με τριμμένη μυζήθρα καθώς και τα τροπιτάρια πασπαλισμένα με την κεφαλίσια μυζήθρα.

Η σειρά «My Greek Table» που φέρει την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, αποτελείται από 13 επεισόδια ανά τηλεοπτική σεζόν και πρόκειται να δώσει ιδιαίτερη ώθηση στην εικόνα της Ελλάδας ως γαστρονομικού προορισμού στην Αμερική.

Παράλληλα, μέσα από υγιεινές και νόστιμες συνταγές, αναδεικνύεται η μεγάλη ποικιλία αλλά και ποιότητα των ελληνικών προϊόντων. Στόχος της εκπομπής είναι αφενός να καθιερώσει την Ελλάδα ως γαστρονομικό τουριστικό προορισμό στο ευρύ αμερικανικό κοινό και αφετέρου να συντελέσει στην αύξηση της εξαγωγικής δραστηριότητας των ελληνικών προϊόντων προς την Αμερική.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ