Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΣτο Ναύπλιο το Σαββατοκύριακο το σεμινάριο προπονητών του "Προμηθέα" - Τι είπαν...

Στο Ναύπλιο το Σαββατοκύριακο το σεμινάριο προπονητών του “Προμηθέα” – Τι είπαν στην συνέντευξη τύπου …(ΒΙΝΤΕΟ)

Η μεγάλη προσπάθεια για την επιμόρφωση των προπονητών, συνεχίζεται απο τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Αργολίδας “ο Προμηθέας”. Μετά την απόλυτα επιτυχημένη Σχολή Προπονητών της ΕΠΟ, UEFA C, που πραγματοποίησε η ΕΠΣ Αργολίδας στο νομό Αργολίδας, ακολουθεί το επιμορφωτικό σεμινάριο του Συνδέσμου, με ομιλητές τους Γιάννη Χριστόπουλο, Στάικο Βεργέτη, Χρήστο Μουρίκη και Δημήτρη Στεργιόπουλο.

Το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Στο σεμινάριο, που θα πραγματοποιηθεί 9-10 Ιουνίου στο “Φουγάρο”, θα παραστεί και θα τιμηθεί για την μεγάλη του προσφορά στον χώρο του ποδοσφαίρου, ο Δημήτρης Μπουρουτζίκας.

Επίσης, παρών θα είναι και ο Μάκης Παρασκευόπουλος, ο οποίος ήταν από τους ομιλητές του 1ου σεμιναρίου.

Χθες Τετάρτη το βράδυ, δόθηκε η σχετική συνέντευξη Τύπου. Το τι είπαν τα μέλη του Προεδρείου του “Προμηθέα” στο βίντεο του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ TV παραπάνω σε αυτή την ανάρτηση. Στην συνέντευξη παραβρέθηκαν οι Νικόλας Μητροσύλης, Αποστόλης Κατσάς, Γιώργος Κολιατσόπουλος, Γιάννης Δουβίκας και

ΦΩΤΟ:

 

 

Το πρόγραμμα:

Σάββατο πρωϊ

9πμ προσέλευση- εγγραφές

9.45πμ ομιλίες-χαιρετισμοί

10πμ., έναρξη με πρώτο ομιλητή τον Γιάννη Χριστόπουλο και θέμα “Ανάπτυξη-οργάνωση παιγνιδιού απο την άμυνα. Συμμετοχή τερματοφύλακα. Bult up».

11.30πμ διάλειμμα

12μ.:   συνέχεια της ομιλίας του Γιάννη Χριστόπουλου

1.30μμ: Ερωτήσεις

Σάββατο απόγευμα

5μμ: Χρήστος Μουρίκης, με θέμα «Εισαγωγή στην προπονητική ποδοσφαίρου»

5.40μμ διάλειμμα

6μμ: Χρ.Μουρίκης, με θέμα «Τα ερευνητικά δεδομένα για τα παιγνίδια μικρού, μεσαίου και μεγάλου αριθμού παικτών με περιορισμούς».

7μμ: Ερωτήσεις

Κυριακή πρωϊ

9.30πμ: Στάικος Βεργέτης: «Τρόποι επιθετικής ανάπτυξης και μεθοδολογία» και «Προπόνηση προσαρμοσμένη σε συνθήκες αγώνα».

12μ. Διάλειμμα

12.30μμ: Δημ.Στεργιόπουλος: «Αερόβια-αναερόβια μετάβαση και καρδιακός ρυθμός.Αναερόβιο κατώφλι. Νέοι ορίζοντες και προοπτικές στην αθλητική επιστήμη».

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ