“Υποστήριξη Δήμων για πολιτικές ενεργειακής απόδοσης”: Ακόμη μια εκδήλωση ντροπής για τον Δήμο Ναυπλιέων … (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Για άλλη μια φορά χθες ο Δήμος Ναυπλιέων κατάφερε να αποτύχει σε αυτό που ο ίδιος λέει ότι διοργανώνει.

Το ΒΙΝΤΕΟ:

- Advertisement -

 

Συγκεκριμένα κα σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση ο Δήμος Ναυπλιέων και το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ) διοργάνωσαν χθες Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 το απόγευμα στο Βουλευτικό στο Ναύπλιο μια εκδήλωση με θέμα “Υποστήριξη των Δήμων για την εφαρμογή πολιτικών ενεργειακής απόδοσης”.

Όπως έγινε γνωστό, η εκδήλωση εντασσόταν στην πανευρωπαϊκή καμπάνια “Η Ευρώπη στην περιοχή μου – Europe in My Region 2018” που πραγματοποιείται σε χώρες της Ευρώπης με στόχο να προβληθούν τα συγχρηματοδοτούμενα Ευρωπαϊκά Προγράμματα που μπορούν να υλοποιηθούν στην περιοχή μας.

Στην συνάντηση ενώ είχαν προσκληθεί άπαντες και ήταν συνδιοργανωτής ο δήμος Ναυπλιέων, δεν εμφανίστηκε σχεδόν κανένας.

Άφαντος ο δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι, οι σύμβουλοι, οι δημοσιογράφοι, ο φιλικός και αμειβόμενος τύπος, οι αρμόδιοι για προγράμματα υπάλληλοι. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο. Αν δεν μπορεί ο δήμος και κάθε άλλος φορέας να κάνει κάτι σωστά, τότε γιατί το κάνει;

Αλλά τίθεται και ένα άλλο ερώτημα. Είναι ο δήμος Ναυπλιέων τόσο πλήρης από χρηματοδοτήσεις και συμμετοχές σε διεθνή προγράμματα που δεν έχει ανάγκη από συνεργασίες, στήριξη και χρήματα;

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι τελικά στην πρωτεύουσα της Αργολίδας ο δήμος είναι ανύπαρκτος και βαδίζει με τον αυτόματο πιλότο. Να σκεφτείτε ότι είχαν φέρει και κέτερινγκ !!!
Είτε σπαταλώνται χρήματα του δήμου ή εθνικά ή ευρωπαϊκά, το ίδιο είναι. Του πολίτη είναι χρήματα…

Δείτε σε αυτή την ανάρτηση το σχετικό βίντεο του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ TV.

ΦΩΤΟ:

 

 

- Advertisement -

________________