Featured

Δημοσιεύθηκε η κανονιστική πράξη σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης για υλοποίηση του έργου “Συντήρηση αποκατάσταση Κλειστού Γυμναστηρίου Αγ.Τριάδας”

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 22α/5/2018, ο πρόεδρος του Δ.Σ., εισήγαγε προς συζήτηση το 3ο θέµα ηµερήσιας διάταξης περί: « έγκρισης σύναψης Προγραµµατικής Σύµβασης για υλοποίηση του έργου “Βελτίωση Αθλητικών Εγκαταστάσεων Π.Ε Αργολίδας Υποέργο: Συντήρηση αποκατάσταση Κλειστού Γυµναστηρίου Αγ.Τριάδας ’’ και εξουσιοδότηση υπογραφής της».

 

 

Στην συνέχεια έδωσε το λόγο στην εντεταλµένη δηµ.σύµβουλο κα.Κατσαφάρα ∆ήµητρα , η οποία έθεσε υπόψη του Σώµατος την αρ.πρ. 8312/ 21-05-2018 κοινή εισήγηση της ∆/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και της ∆/νσης Προγραµµατισµού , Οργάνωσης και Πληροφορικής , µε το ακόλουθο περιεχόµενο:

Θέτουµε υπόψη σας το σχέδιο της Προγραµµατικής Σύµβασης µεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου , του ∆ήµου Ναυπλιέων και του Περιφερειακού Ταµείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου για το έργο « Βελτίωση Αθλητικών Εγκαταστάσεων Π.Ε Αργολίδας Υποέργο: Συντήρηση Αποκατάσταση Κλειστού Γυµναστηρίου Αγίας Τριάδας» και παρακαλούµε για τη λήψη απόφασης περί:

α) Εγκρίσεως σύναψης Προγραµµατικής Σύµβασης, για το έργο «Βελτίωση Αθλητικών Εγκαταστάσεων Π.Ε Αργολίδας Υποέργο: Συντήρηση Αποκατάσταση Κλειστού Γυµναστηρίου Αγίας Τριάδας» της Περιφέρειας Πελοποννήσου , του ∆ήµου Ναυπλιέων και του Περιφερειακού Ταµείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου.

β) Εγκρίσεως του σχεδίου της Προγραµµατικής Σύµβασης.

γ) Ορισµού ενός εκπροσώπου του ∆ήµου µε τον αναπληρωτή οι οποίοι θα συµµετέχουν στην Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραµµατικής Σύµβασης

δ )Εξουσιοδότησης του ∆ηµάρχου για την υπογραφή της Προγραµµατικής Σύµβασης (άρθρο 58 παρ. 1 περ. στ΄ Ν 3852/2010)

Το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα:1. Εγκρίνει τη σύναψη προγραµµατικής σύµβασης µεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου , του ∆ήµου Ναυπλιέων και του Περιφερειακού Ταµείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου για το έργο « Βελτίωση Αθλητικών Εγκαταστάσεων Π.Ε Αργολίδας Υποέργο: Συντήρηση Αποκατάσταση Κλειστού Γυµναστηρίου Αγίας Τριάδας» 2. Εγκρίνει τους όρους σύναψης προγραµµατικής σύµβασης µεταξύ των ως άνω συµβαλλοµένων µερών για την υλοποίηση του ανωτέρω αναφεροµένου έργου

Αντικείµενο της παρούσας είναι η εκτέλεση των απαιτούµενων εργασιών για την υλοποίηση του έργου : «Βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων ΠΕ Αργολίδας Υποέργο: Συντήρηση-αποκατάσταση Κλειστού γυµναστηρίου Αγίας Τριάδας»Εργα, συνολικής δαπάνης πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ – 500.000,00 € (συµπεριλαµβανοµένου του ΦΠΑ 24%) .

Προβλέπεται να γίνουν εργασίες συντήρησης της στέγης του κτιρίου και του αθλητικού δαπέδου του αγωνιστικού χώρου, η αντικατάσταση των υπαρχόντων περιµετρικών κουφωµάτων, η συντήρηση των αποδυτηρίων και των WC καθώς επίσης η βελτίωση των Η/Μ εγκαταστάσεων.

Ο ∆ήµος Ναυπλιέων αναλαµβάνει τις ακόλουθες υποχρεώσεις:

Ορίζεται ως Κύριος του έργου και Φορέας Λειτουργίας -∆ιαχείρισης του, µετά την ολοκλήρωσή του και αναλαµβάνει:

  • Τη µέριµνα για την έκδοση των απαιτούµενων αδειοδοτήσεων και εγκρίσεων, όπου αυτές απαιτούνται.
  • Να διευκολύνει µε κάθε τρόπο το επιστηµονικό προσωπικό που θα απασχοληθεί για την υλοποίηση του αντικειµένου της παρούσας προγραµµατικής σύµβασης, στη συγκέντρωση των απαραίτητων στοιχείων και πληροφοριών.
  • Τον ορισµό τεχνικού υπαλλήλου που θα συµµετέχει στην προσωρινή και οριστική παραλαβή του έργου.
  • Να ορίσει εκπροσώπους του µε τους αναπληρωτές τους στην Κοινή επιτροπή παρακολούθησης της Προγραµµατικής Σύµβασης.
  • Να µεριµνά για την ενηµέρωση του κοινού και την προβολή του Έργου σε συνεργασία µε τον Φορέα Υλοποίησης του Έργου.
  • την κάλυψη του κόστους από την αύξηση της συµβατικής δαπάνης (πλέον της νόµιµης αναθεώρησης), που θα προκύψει από Α.Π.Ε. ή συµπληρωµατική σύµβαση για το έργο, καθώς και οποιαδήποτε δαπάνη πέραν των 500.000,00 € της χρηµατοδότησης του έργου.
  • Να µεριµνά για τη συντήρηση του έργου µετά την οριστική παραλαβή του.

Το Περιφερειακό Ταµείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου ως Φορέας για τη διενέργεια των πληρωµών, (Υπόλογος), αναλαµβάνει: Να παρακολουθεί τις χρηµατορροές του Έργου και να εκτελεί τις αντίστοιχες πληρωµές.

 

Argonafplia.gr (SO)

Πρόσφατα

Διενέργεια άσκησης αντιμετώπισης δασικής πυρκαγιάς μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία «ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2024 στην Αργολίδα

Από τη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Αργολίδας ανακοινώνεται ότι, την Πέμπτη 16-05-2024 και ώρα έναρξης…

3 ώρες πριν

Συσσίτιο Ευαγγελίστριας Ναυπλίου: Γεύματα Αγάπης ενόψει του Πάσχα (βίντεο)

Το συσσίτιο της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου «Γεύματα Αγάπης» για 15η χρονιά βρίσκεται δίπλα σε όλους όσους…

3 ώρες πριν

Ο εκπαιδευμένος σκύλος “CRUYFF” βρήκε δηλητηριασμένα δολώματα στο Σκαφιδάκι του Δήμου Άργους-Μυκηνών

Ως μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Σκαφιδακίου νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω το Δ.Σ. του κυνηγετικού…

5 ώρες πριν

Βάψε τα πασχαλιάτικα αυγά σου χωρίς χημικά και βαφές

Το Πάσχα είναι εδώ και σου χτυπάει τη πόρτα. Το σπίτι θα μοσχομυρίσει από σπιτικά…

11 ώρες πριν

Σε λειτουργία το 10201 η 24ωρη τηλεφωνική γραμμή για την προστασία των ανηλίκων

Ενεργοποιήθηκε από την Ελληνική Αστυνομία το 10201, η 24ωρη τηλεφωνική γραμμή για την προστασία των…

11 ώρες πριν

DIY: Πασχαλινό στεφάνι με νήμα

Ξεκινήστε την πασχαλινή διακόσμηση από σήμερα κιόλας! Το Πάσχα είναι προ των πυλών και σίγουρα…

13 ώρες πριν