Δευτέρα, 27 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΑπονομές πιστοποιητικών Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΑΡΓΟΥΣ

Απονομές πιστοποιητικών Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΑΡΓΟΥΣ

Στην κατάμεστη αίθουσα «Μέγας Αλέξανδρος» στο Άργος έγιναν την Κυριακή 3 Ιουνίου, οι απονομές πιστοποιητικών παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας σε εκατό τελειόφοιτους σπουδαστές καθώς και σε σαράντα ακόμη σπουδαστές του Προγράμματος εφαρμογής του προσανατολισμού και της συμβουλευτικής.

Στην ημερίδα που άρχισε το μεσημέρι έγιναν παρουσιάσεις των πτυχιακών εργασιών δεκαεννέα σπουδαστών, (ατομικές και ομαδικές). Ακολούθησε η ορκωμοσία και η απονομή των τίτλων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας, ο οποίος απένειμε τίτλους στους φοιτητές καθώς και τα εύσημα στην ΑΣΠΑΙΤΕ, που όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, δικαιούται επάξια το Α’ Πιστοποιητικό διασφάλισης της ποιότητας των εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Η Σχολή διαθέτει ένα επαρκές, αυξημένων γνώσεων και επιστημονικού κύρους διδακτικό προσωπικό. Την διδακτική πορεία της Σχολής συντονίζουν με αυξημένη ευθύνη και αποτελεσματικότητα ο Διευθυντής dr Παναγιώτης Μουσταίρας, συνεπικουρούμενος από τις επιστημονικές υπεύθυνες κα Κασιμάτη Αικατερίνη και κα Καλούρη Ουρανία.

Το κύρος της ΑΣΠΑΙΤΕ είναι αναβαθμισμένο και πρόδηλο στην Αργειακή κοινωνία με τις εξωστρεφείς της δράσεις, που πλησιάζουν ευρύτερα την κοινωνία, τις ανάγκες και τις αναζητήσεις αυτής.

ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΓΚΙΟΛΑ.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ