Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΟ δήμαρχος Καμπόσος στην Αιμοδοσία μίλησε και για την Καλοδήμου - Τι...

Ο δήμαρχος Καμπόσος στην Αιμοδοσία μίλησε και για την Καλοδήμου – Τι του απάντησε … (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Εθελοντική αιμοδοσία ΑΓΑΠΗΣ είχαμε σήμερα 2 Ιουνίου το μεσημέρι στο Λιμεναρχείο Ναυπλίου από τις 10:00πμ έως τις 13:00μ.μ. Επίσκεψη την ώρα της αιμοδοσίας έκανε στο λιμεναρχείο ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος.

Η αιμοδοσία συνδιοργανώθηκε από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου και την Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Αργολίδας που συνεργάστηκαν με την Ναυπλιώτισσα στην καταγωγή γιατρό Βασιλική Καλοδήμου, υπεύθυνη γενετικής ογκολογίας και κυτταρομετρίας ροής στο νοσοκομείο ΙΑΣΩ στην Αθήνα, η οποία είχε και την ιδέα της συγκεκριμένης εθελοντικής δράσης.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του δημάρχου αυτός συνομίλησε με την διακεκριμένη γιατρό κα Καλοδήμου η οποία μεγάλωσε μεν στο Ναύπλιο, αλλά η καταγωγή της είναι από το δήμο Άργους- Μυκηνών. Η ευχάριστη συζήτηση περιλάμβανε πολλές ιδέες που μπορούν να υλοποιηθούν στο Άργος, τις οποίες άκουσε ο δήμαρχος και προκαταβολικά αποδέχτηκε.

Μετά την συζήτηση Καμπόσου – Καλοδήμου μίλησαν στην κάμερα του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ TV , όπου αναφέρονται και στην γνωριμία και στις προοπτικές συνεργασίας τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ TV σε αυτή την ανάρτηση και ακούστε τι είπαν:

Το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Για την εκδήλωση

Στπ περιθώριο της αιμοδοσίας παραβρέθηκαν και μαθητές του 3ου και του 4ου δημοτικών σχολείων Ναυπλίου, που είδαν, άκουσαν, ζωγράφησαν και παρακολούθησαν την διαδικασία της αιμοδοσίας, αλλά και την ανάγκη προσφοράς για αίμα.

Να αναφερθεί επίσης ότι την αιμοδοσία πραγματοποίησαν νοσηλεύτριες από την Νοσηλευτική Μονάδα του Άργους με γιατρό της αιμοδοσίας τον Αθανάσιο Πανουτσόπουλο. 

  

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ