Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΛιμενικοί κα Πυροσβέστες έδωσαν το παράδειγμα με μια Αιμοδοσία - Τι μας...

Λιμενικοί κα Πυροσβέστες έδωσαν το παράδειγμα με μια Αιμοδοσία – Τι μας είπε ο γιατρός Αθαν. Πανουτσόπουλος …(ΒΙΝΤΕΟ)

Εθελοντική αιμοδοσία ΑΓΑΠΗΣ είχαμε σήμερα 2 Ιουνίου το μεσημέρι στο Λιμεναρχείο Ναυπλίου από τις 10:00πμ έως τις 13:00μ.μ.

Το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Συνδιοργανώθηκε από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου και την Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Αργολίδας που συνεργάστηκαν με την Ναυπλιώτισσα στην καταγωγή γιατρό Βασιλική Καλοδήμου, υπεύθυνη γενετικής ογκολογίας και κυτταρομετρίας ροής στο νοσοκομείο ΙΑΣΩ στην Αθήνα.

Στην εκδήλωση που παραβρέθηκαν επίσης ο δήμαρχος Άργους- Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος και η πολιτευτής Αργολίδας Σόνια Ταντάρου- Κρίγγου έδωσαν αίμα πολλοί πυροσβέστες και λιμενικοί.

Στπ περιθώριο της αιμοδοσίας παραβρέθηκαν και μαθητές του 3ου και του 4ου δημοτικών σχολείων Ναυπλίου, που είδαν, άκουσαν, ζωγράφησαν και παρακολούθησαν την διαδικασία της αιμοδοσίας, αλλά και την ανάγκη προσφοράς για αίμα.

Να αναφερθεί επίσης ότι την αιμοδοσία πραγματοποίησαν νοσηλεύτριες από την Νοσηλευτική Μονάδα του Άργους με γιατρό της αιμοδοσίας τον Αθανάσιο Πανουτσόπουλο. 

Σε αυτή την ανάρτηση μπορείτε να δείτε τα βίντεο του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ TV και να ακούσετε τι μας είπε ο γιατρός της αιμοδοσίας Αθανάσιος Πανουτσόπουλος.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ