Η παρουσίαση των εκδηλώσεων “Βραδιές στην αυλή μας” στο Fotonio Events & More από τους Ίσσαρη και Χειβιδόπουλο… (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε στον χώρο Fotonio Events & More η Συνέντευξη Τύπου για τη σειρά των καλοκαιρινών εκδηλώσεων με τίτλο “Βραδιές στην αυλή μας”.

- Advertisement -

 

 

Στην Συνέντευξη Τύπου, εκ μέρους του Fotonio Events & More  μίλησε ο κ. Άρης Ίσσαρης, ο οποίος αναφέρθηκε στους καλλιτέχνες και στους συντελεστές που θα πλαισιώσουν αυτό το πολιτιστικό γεγονός. Ανέφερε επίσης, πως σκοπός είναι κάθε χρόνο να δίνει στο κοινό της Αργολίδας και όχι μόνο, τη δυνατότητα να συμμετέχει σε ένα καλοκαίρι γεμάτο εμπειρίες μουσικής και λόγου.

 Το παρών στην παρουσίαση έδωσε και ο Αντιπεριφερειάρχης  Αργολίδας κύριος Χειβιδόπουλος ο οποίος έδειξε τη στήριξη του, αλλά και εκείνη της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας σε αυτό το εγχείρημα.

Να σημειωθεί ότι το ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ TV θα είναι χορηγός επικοινωνίας ολόκληρης της σειράς εκδηλώσεων και θα παρουσιάζει συνεχή ρεπορτάζ από ότι θα συμβαίνει πριν, κατά την διάρκεια και μετά τις παραστάσεις.

 

“Βραδιές στην αυλή μας” Μεγάλα ονόματα στο καλοκαιρινό Πρόγραμμα εκδηλώσεων Fotonio Events & More

- Advertisement -

________________