Δευτέρα, 29 Μαΐου, 2023
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣε νέες σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις το Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας

Σε νέες σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις το Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας

Στον αγιασμό, για την επίσημη έναρξη λειτουργίας του Α.Τ. Ερμιονίδας, παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο Προϊστάμενος του Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο Προϊστάμενος του Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, παρέστησαν σήμερα στην τελετή αγιασμού των νέων κτηριακών εγκαταστάσεων του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας, εκπροσωπώντας την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στην τελετή χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών, Αιγίνης, Ερμιονίδος και Τροιζηνίας κ.κ. Εφραίμ, ο οποίος απηύθυνε και σχετικό χαιρετισμό, ενώ ομιλίες πραγματοποίησαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτριος Σφυρής, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου Αναστάσιος Τζανής και ο αναπληρωτής Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας, Αστυνομικός Διευθυντής Λάμπρος Κατσαντώνης.

Την εκδήλωση τίμησαν ακόμα με την παρουσία τους ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Αργολίδας, Ιωάννης Γκιόλας, της Ν.Δ. Ανδριανός Ιωάννης, του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ιωάννης Μανιάτης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, Ταξίαρχος Ευάγγελος Φωτόπουλος, Αντιδήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ερμιονίδας, εκπρόσωποι των Δικαστικών, Πυροσβεστικών και Λιμενικών Αρχών καθώς και αστυνομικό προσωπικό, που υπηρετεί σε διάφορες υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας.

Μετά το πέρας της τελετής ακολούθησε ξενάγηση στις νέες κτηριακές εγκαταστάσεις του Αστυνομικού Τμήματος, το οποίο στεγάζεται πλέον σε ένα κτίριο τριών επιπέδων, συνολικής έκτασης 500 τ.μ., εξοπλισμένο με σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, αλλά και τεχνικά μέσα που διευκολύνουν την εξυπηρέτηση των πολιτών, όπως ειδική ράμπα Α.Μ.Ε.Α. για τους συνανθρώπους μας που χρήζουν ειδικής μεταχείρισης.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ