Παρασκευάσαμε ένα παγωτό με χαρακτήρα και έντονο γευστικό αποτύπωμα.
Αποκλείεται, μα αποκλείεται, να ξεχάσεις την πλούσια γεύση αυτού του ιδιαίτερα πεντανόστιμου εδέσματος.
Η βάση του παγωτού είναι το γλυκό τυρί Ricotta, ένα κρεμώδες φρέσκο Ιταλικό τυρί, προϊόν πρόβειου τυρογάλακτος που το φτιάχνουμε πολύ συχνά. Η αφράτη κρέμα που προκύπτει συνδυάζεται ιδανικά με υπόξινες, στυφές γεύσεις φρούτων, ξηρών καρπών και τη σωστή jazz μουσική, γευστική αρμονία και συγκίνηση!
Στο ΔΙΕΚ Επιδαύρου μπαίνουμε δυναμικά στο καλοκαίρι με ενδιαφέρουσες γαλακτοκομικές εκπλήξεις!
Με SMS ή email θα υπενθυμίζεται στους κατόχους πυροβόλων όπλων να ανανεώσουν την άδειά τους.…
Ψυχρό μέτωπο φέρνει θυελλώδη βοριά και αισθητό κρύο το Σαββατοκύριακο, η πτώση της θερμοκρασίας θα…
Την Αργολίδα και συγκεκριμένα τη Νέα Κίο επισκεύθηκε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης…
Με αφορμή την Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών στις 25…
Σήμερα το πρωί Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2024 , στην παραλιακή οδό Δαλαμανάρας - Νέας Κίου…
Την Αργολίδα και συγκεκριμένα τη Νέα Κίο επισκεύθηκε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης…