Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά στην Αρκαδία

- Advertisement -

Συνελήφθησαν στις 22.5.2018, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ανατολικής Πελοποννήσου, δύο Έλληνες -μία 25χρονη και ένας 58χρονος- αντίστοιχα, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

- Advertisement -

Ειδικότερα, ύστερα από αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών, πραγματοποίησαν έρευνα σε όχημα στο οποίο επέβαιναν ο 58χρονος και η 25χρονη, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 258 γραμμαρίων, μικροποσότητα κάνναβης και δύο κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι τους στην Καλαμάτα, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης, ζυγαριά ακριβείας και δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ κατασχέθηκε και το όχημά τους, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

- Advertisement -

________________