Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΟ Δήμος Ναυπλιέων τιμά την μνήμη του Βασιλείου Χαραμή, αυτό το Σαβ/κο

Ο Δήμος Ναυπλιέων τιμά την μνήμη του Βασιλείου Χαραμή, αυτό το Σαβ/κο

Διήμερες εκδηλώσεις στη μνήμη του αρχιμουσικού Βασιλείου Κ. Χαραμή θα πραγματοποιηθούν αυτό το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Μαΐου, με αφορμή την συμπλήρωση επτά χρόνων από τον θάνατό του. 

 

Τη μνήμη του αρχιμουσικού θα τιμήσουν ο Δήμος Ναυπλιέων και τα μέλη του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου « Ο Παλαμήδης».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα το Σάββατο 19 Μαΐου,στις 19.00, στην αίθουσα του Τριανόν, σε ειδική τελετή θα γίνει ονοματοδοσία της κεντρικής αίθουσας σε αίθουσα Βασιλείου Χαραμή. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμη, απονομές τιμητικών διακρίσεων, ομιλία απο τον Λούη Λάμπρου με τίτλο “Αναμνήσεις μιας ζωής”.

Στην έναρξη της εκδήλωσης θα τραγουδήσει η Δημοτική Χορωδία, υπο τη διεύθυνση του Θεοδόση Αντωνιάδη. Το κλείσιμο θα γίνει με συναυλία του Βασίλη Λέκκα.

Την Κυριακή 20 Μαΐου, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Βουλευτικού, θα εγκαινιαστεί έκθεση φωτογραφίας για τη δράση του Β. Κ. Χαραμή με πρωτοβουλία του «Παλαμήδη».

Για τη ζωή, την προσωπικότητα και το έργο του Βασιλείου Κ. Χαραμή, θα μιλήσουν ο δήμαρχος Δημήτριος Κωστούρος και ο πρόεδρος του “Παλαμήδη”.

Θα εκτελεστούν μουσικά έργα απο τον πιανίστα-τρομπετίστα Ηλία Δημόπουλο και τον Μιχαήλ Τετώρο, βιολονίστα-τρομπετίστα (και οι δυο καθηγητές του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας).

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ