Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΥποψηφιότητα ΧΡ. ΣΧΟΙΝΟΧΩΡΙΤΗ για το ΔΣ του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αργολίδας

Υποψηφιότητα ΧΡ. ΣΧΟΙΝΟΧΩΡΙΤΗ για το ΔΣ του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αργολίδας

Αγαπητοί διαδικτυακοί φίλοι και όχι μόνο,

Με την παρούσα επιστολή μου, γνωστοποιώ προς όλους, ενόψει των επερχόμενων αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του συνδέσμου αποστράτων σωμάτων ασφαλείας του νομού Αργολίδας, ότι, ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για το νέο Δ.Σ. και ζητώ δημόσια και με σεβασμό, τη στήριξη των μελών, γιατί πιστεύω ότι διαθέτω την εμπειρία αλλά και τις γνώσεις για να μπορέσω να προσφέρω, σαν απλό μέλος του Συμβουλίου, αν εκλεγώ, τις υπηρεσίες μου προς όλα τα μέλη του Συνδέσμου, για την επίτευξη στόχων και επιθυμιών.

Έχω διατελέσει ιδρυτικό μέλος και είμαι ο πρώτος εκλεγμένος Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του νομού μας, σε χρόνους δύσκολους για τον συνδικαλισμό των αστυνομικών. Υπήρξα ιδρυτής της Τοπικής Διοίκησης Αργολίδας της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, εκλεγμένος συνεχώς επί 26 χρόνια από το 1991, πάντα πρώτος στις προτιμήσεις των συναδέλφων, μέχρι το 2017, 13 χρόνια ως Γενικός Γραμματέας και 13 χρόνια ως Πρόεδρος.

Θεωρώ ότι, τα μέλη του Συνδέσμου των Αποστράτων, θα λειτουργήσουν με γνώμονα το συμφέρον του Συνδέσμου και θα επιλέξουν τους αξιότερους και όχι τους καιροσκόπους και τους φαιδρούς.

Θεωρώ ότι είναι εύκολη η επιλογή τους, γιατί εδώ και πολλά χρόνια γνωριζόμαστε όλοι πολύ καλά και έχουν την ικανότητα να ξεχωρίσουν αυτούς που έχουν δώσει δείγματα γραφής, στην πορεία της υπηρεσιακής τους ζωής αλλά και την εν γένει πορεία τους, ως μέλη της τοπικής μας κοινωνίας.

Με την πεποίθηση ότι θα εκλεγούν οι άξιοι και όχι οι καιροσκόποι και αυτοί που θα τους απογοητεύσουν,

Απευθύνω προς όλους, εγκάρδιους και φιλικούς χαιρετισμούς.

Με εκτίμηση
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΧΟΙΝΟΧΩΡΙΤΗΣ
Αστυνομικός Υποδιευθυντής εα.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ