Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα που στέλνουν οι επενδυτές από την Μανίλα για το...

ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα που στέλνουν οι επενδυτές από την Μανίλα για το “Ελληνικό Ιστορικό Πάρκο” του Καμπόσου

Με σοβαρότητα και στρατηγική ο Δήμαρχος Άργους- Μυκηνών συνεχίζει το ταξίδι του για να κάνει το όραμα πραγματικότητα.

Ακούστε το μήνυμα που έστειλε σήμερα ο ένας από τους δύο μεγαλοεπενδυτές που συνοδεύουν στην Μανίλα τον δήμαρχο Άργους- Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο.

 

 

Μετά την Παπούα – Νέα Γουινέα βρίσκεται πλέον στις Φιλιππίνες. Εκεί στη Μανίλα συνεχίζει σήμερα τις συζητήσεις του για το Ελληνικό Ιστορικό Πάρκο.

Ο δήμαρχος βρίσκεται μαζί με τους δύο εκπροσώπους μεγάλων Φάντς που τους είχε την 25 Μαρτίου στο Άργος και τους φιλοξένησε και μάλιστα τους έβαλε μαζί με το Νίκο Ρονιώτη στην εξέδρα των επισήμων. Όλοι μαζί παρουσιάζουν το πρότζεκτ που μπορεί να αλλάξει την τύχη αυτού του τόπου. Να μετατρέψει τον άγονο τουριστικά δήμο Άργους- Μυκηνών σε μια τουριστική περιοχή πρώτου μεγέθους.

Η αισιοδοξία του δημάρχου είναι μεγάλη, αφού βλέπει τις αντιδράσεις των επενδυτών και αντιλαμβάνεται από πολύ κοντά πως κόβεται η παγκόσμια πίτα των επενδύσεων.

Όπως είναι φυσικό, οι ευχές της πλειοψηφίας των Αργείων συνοδεύουν τον δήμαρχο σε αυτό το μακρύ ταξίδι αναζήτησης επενδυτή. Η πίστη του ίσως φέρει το αποτέλεσμα που προσδοκούμε. Του ευχόμαστε και από αυτές τις γραμμές, κάθε επιτυχία…

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ