Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤην Τρίτη συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο στο Άργος, με 14 θέματα

Την Τρίτη συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο στο Άργος, με 14 θέματα

Την Τρίτη 15 του μήνα, 9μμ.,  στο Δημαρχιακό Κατάστημα θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους-Μυκηνών, με 14 θέματα στην ημερήσια διάταξη.

 

Αναλυτικά τα θέματα που θα συζητηθούν:
Θέματα Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών:
1. Περί τροποποιήσεως προϋπολογισμού Δήμου Άργους – Μυκηνών οικονομικού έτους 2018 – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.
2.  Επί του από 8-5-2018 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου, με θέμα: «Διαγραφή τελών ύδρευσης Τ.Κ. Φρουσιούνας και μεταφορά τελών άρδευσης Τ.Κ. Σχινοχωρίου στο σωστό υπόχρεο» – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.
3.  Περί αποδοχής και κατανομής ποσού 104.820,00 € από το Υπουργείο Εσωτερικών στις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου για λειτουργικές δαπάνες των σχολείων – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.
4. Επί του από 10-5-2018 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου με θέμα: «Έγκριση Πρωτοκόλλων Οριστικής Παραλαβής Υπηρεσιών» – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.
5.  Περί εξουσιοδοτήσεως της προϊσταμένης του Ταμείου και  του αναπληρωτή ταμία του Δήμου, για την κατάθεση αιτήματος έκδοσης κωδικών και την υπογραφή σύμβασης χορήγησης πρόσβασης στο σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών με την τράπεζα Eurobank καθώς και τον ορισμό υπαλλήλων χρήσης των υπηρεσιών e – banking της Τράπεζας Εurobank για την διενέργεια των συναλλαγών του Δήμου – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.
6. Περί θεωρήσεως αδειών επαγγελματιών πωλητών λαϊκών αγορών – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.
7. Περί θεωρήσεως αδειών επαγγελματιών πωλητών πλανόδιου εμπορίου – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.
8.  Περί θεωρήσεως αδειών επαγγελματιών πωλητών στάσιμου εμπορίου – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.
Θέματα Δ/νσης Τεχνικών Έργων και Μελετών:
9.  Περί εγκρίσεως 1ου Α.Π.Ε. και παρατάσεως προθεσμίας εκτελέσεως του έργου: «Μικρά τεχνικά έργα Δήμου Άργους – Μυκηνών» – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.
10.  Περί αποδοχής της συμμετοχής του Δήμου στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» στον άξονα προτεραιότητας «Η τοπική ανάπτυξη και η προστασία περιβάλλοντος» με τίτλο «Προμήθεια μηχανημάτων έργου ή/και συνοδευτικού εξοπλισμού» – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.
11. Περί αποδοχής της συμμετοχής του Δήμου στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» στον άξονα προτεραιότητας «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» με τίτλο «Προμήθεια – τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών των δήμων της χώρας» – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.
12. Περί αποδοχής της συμμετοχής του Δήμου στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» στον άξονα προτεραιότητας «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» με τίτλο «Επισκευή, συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων και λοιπές δράσεις» – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.
   Τρέχοντα Θέματα:
13.  Περί εκτιμήσεως ανθοφορίας και αναμενόμενης παραγωγής ελαιοδέντρων για το έτος 2018 – εισηγητής ο κ. Γ. Κοκοτός.
14. Περί ορισμού ενός αιρετού εκπροσώπου του Δήμου Άργους – Μυκηνών, ως μέλους, σε επιτροπή του Αγροτικού Κτηνιατρείου Άργους για την εκτίμηση της εν ζωή αξίας ζώων δικαιοδοσίας του Δήμου που σφάζονται ή θανατώνονται λόγω μεταδοτικών νοσημάτων – εισηγητής ο κ. Γ. Κοκοτός.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ