Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ#EUandME: Γιορτάζουμε την Ευρώπη στο Ναύπλιο

#EUandME: Γιορτάζουμε την Ευρώπη στο Ναύπλιο

Πώς συμβάλλει η ΕΕ στη βελτίωση της ζωής μας; Ποιο ρόλο παίζει στην καθημερινότητα και στην πραγματοποίηση των ονείρων μας; Τί θα ήταν αδύνατον χωρίς αυτήν;

Ελάτε στο Ναύπλιο, στην Πλατεία Δημαρχείου στις 19 Μαϊου και ώρα 20:00 για να γιορτάσουμε μαζί.

Στο επίκεντρο αυτής της μεγάλης γιορτής θα είναι η νέα ταινία μικρού μήκους του γνωστού Έλληνα Σκηνοθέτη Γιώργου Ζώη (Yorgos Zois) με τίτλο “Party Animal”, μια ταινία στην οποία ο Alex, ένας 25άχρονος νεαρός γεμάτος ενέργεια, συνειδητοποιεί ότι δεν είναι απαραίτητο να θυσιάσει το αγαπημένο του χόμπι, τον χορό, στον βωμό μιας βαρετής δουλειάς! Αντίθετα, με την υποστήριξη της ΕΕ, μπορεί να το κάνει επάγγελμα!

Εκτός από τον Γιώργο Ζώη, στη γιορτή θα συμμετάσχει και ο Ευτύχης Μπλέτσας (Ευτύχης Μπλέτσας), που θα μας διηγηθεί ιστορίες από τα ταξίδια του στην Ευρώπη. Μαζί του θα μοιραστούμε κι εμείς τις δικές μας εμπειρίες – και όλα εκείνα τα όνειρα που δεν θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα αν δεν ήμασταν ευρωπαίοι πολίτες.

Δεν σταματάμε όμως εκεί! Παρέα με το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας, τοπικές σχολές χορού και το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών Πανεπιστημίου Πελοποννήσου θα ακούσουμε μουσική, θα χορέψουμε και θα αυτοσχεδιάσουμε. Παράλληλα, θα γνωρίσουμε κουλτούρες άλλων ευρωπαϊκών χωρών, θα πιούμε δροσερά smoothies και θα βγάλουμε φωτογραφίες στο photobooth του #EUandME για να θυμόμαστε πάντα αυτή τη γιορτή της Ευρώπης!

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ