Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΕκλογές των κυνηγών της Πελοποννήσου το Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Εκλογές των κυνηγών της Πελοποννήσου το Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Δελτίο τύπου εξέδωσε η Διοικούσα επιτροπή της Γ’ ΚΟΠ στο οποίο γνωστοπιεί την ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η τακτική γενική συνέλευση και οι εκλογές.

Επίσης κάνει λόγο για την ακύρωση των υποψηφιοτήτων των κ.κ. Ρουμελιώτη, Χριστοφόρου και Μεσσήνη.

Συνάδελφοι,

Η Προσωρινή Διοικητική και Διαχειριστική Επιτροπής της Γ΄ Κ.Ο.Π. σας γνωρίζει ότι προέβη στην κατάρτιση του πίνακα υποψηφιοτήτων για το Δ.Σ. της Γ΄ Κ.Ο.Π. τηρώντας πιστά το καταστατικό της Ομοσπονδίας και απέρριψε δια αιτιολογημένης απόφασή της τους υποψήφιους κ.κ. Μεσσήνης Αθανάσιος, Ρουμελιώτης Γεώργιος και Χριστοφόρου Ευάγγελος, οι οποίοι προσέφυγαν στο Πρωτοδικείο Πατρών καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα.

Το Πρωτοδικείο Πατρών αφού άκουσε όσα εξέθεσαν προφορικά οι παρόντες αιτούντες και οι πληρεξούσιοι δικηγόροι των διαδίκων και λαμβάνοντας υπόψη τα έγγραφα που προσκομίστηκαν, εφαρμόζοντας τις διατάξεις του Κώδικα Πολ. Δικονομίας, ΑΠΕΡΡΙΨΕ το σχετικό ΑΙΤΗΜΑ τους.

Ως εκ τούτου και δια δικαστικής αποφάσεως οι κ.κ.

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

Αποκλείονται από το ψηφοδέλτιο της Γ΄ Κ.Ο.Π. στις επικείμενες αρχαιρεσίες.

Επίσης, θα θέλαμε να σας τονίσουμε προς αποφυγή παρεξηγήσεων ότι το καθ’ ύλη αρμόδιο όργανο για να καταρτίσει τον πίνακα υποψηφιοτήτων στην Ομοσπονδία είναι μόνο το Διοικητικό Συμβούλιο και είναι σαφές ότι οποιαδήποτε παραπληροφόρηση ή διαστρέβλωση της αλήθειας σκοπό έχει μόνο τον διχασμό της Κυνηγετικής Οικογένειας και την εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων.

Οι εκλογές όπως σας ενημερώσαμε, εκ των πραγμάτων λόγω της προσφυγής και εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων που κατατέθηκαν θα διεξαχθούν 12 Μαίου 2018 και ώρα 10:00 π.μ. στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» στην Πάτρα.

Επιπλέον, σας γνωρίζουμε ότι η Προσωρινή Διοικητική και Διαχειριστική Επιτροπής της Γ΄ Κ.Ο.Π. ζήτησε την παράταση της θητείας της για οικονομικής φύσης ζητήματα (1η μαίου έληξε η σύμβαση με τις τράπεζες) προκειμένου να μην δημιουργηθεί κανένα κώλυμα στις πληρωμές των μισθών των υπαλλήλων και των ιδιωτικών φυλάκων θήρας, λόγω της επικείμενης παράδοσης – παραλαβής από το παλαιό στο νέο Δ.Σ.

Η Δ/νση Συντονισμού αποφάσισε την παράταση της θητείας μέχρι την παραλαβή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που θα προκύψει κατόπιν των εκλογών που θα πραγματοποιηθούν και με καταληκτική ημερομηνία την 31η Μαίου 2018.

Ως εκ τούτου, καταδικάζουμε απερίφραστα την ανείπωτη και συκοφαντική επίθεση εναντίον μας ότι η Διοικούσα εσκεμμένα καθυστερεί τις εκλογές στην Ομοσπονδία και επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς σε όσους δημιουργούν εντυπώσεις εκ του μηδενός για λόγους καθαρά ψηφοθηρικούς διασπείροντας ψεύδη και αναλήθειες.

– Ο Πρόεδρος – – Ο Γ. Γραμματέας –

Δάρμας Βασίλειος Δρίτσας Θεόδωρος

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ