Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΣτο 3ο Δημοτικό Σχολείο Άργους η αντιπροσωπία της Abbeville

Στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Άργους η αντιπροσωπία της Abbeville

Σήμερα 4/5/2018 στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Άργους επισκέφθηκε η αντιπροσωπεία της Abbeville με τον Δήμαρχο και δύο αντιδημάρχους, η οποία βρίσκεται στην πόλη μας για τον Εορτασμό του Αγίου Πέτρου και τον Εορτασμό των 25 ετών από την Αδελφοποίηση των δύο πόλεων.

Τους υποδέχτηκαν οι μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ τάξης, το διδακτικό και λοιπό προσωπικό του σχολείου καθώς και εκπροσώποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Στην προσφώνηση του ο Διευθυντής αναφέρθηκε στην ιστορία του σχολείου καθώς και στις δράσεις και τα προγράμματα που συμμετέχει.

Παρουσιάστηκε η κοινή δράση του σχολείου με σχολείο της Abbeville το σχολικό έτος 2013-2014 από την εκπαιδευτικό γαλλικής γλώσσας κ. Σαμπρή Μαρίκα, η δράση των μαθητών της Ε’ τάξης στα πλαίσια του Let’s do it Greece από την κ. Χατζηγεωργίου Δέσποινα εκπαιδευτικό αγγλικής γλώσσας και τέλος μαθητές της ΣΤ’ τάξης χόρεψαν ελληνικούς χορούς υπό την καθοδήγηση της κ. Σταματογιάννη Έφης.

Στους προσκεκλημένους προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα από το Διευθυντή του σχολείου και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.
Η τελετή ολοκληρώθηκε με κέρασμα (παραδοσιακών γλυκισμάτων) του Συλλόγου Γονέων προς τους καλεσμένους στην βεράντα του Σχολείου.
Στις συζητήσεις που έγιναν υπήρξε συμφωνία για την έναρξη της συνεργασίας του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άργους με Σχολεία της Abbeville υπό την Αιγίδα του Δημάρχου της Abbeville.

Ιδιαιτέρως να ευχαριστήσουμε την κ. Βασιλική Μήτσουλα για την παράλληλη μετάφραση.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ