ΕΥΡΩΠΗ

Εκδηλώσεις για την Ημέρα της Ευρώπης στο Ναύπλιο

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, με την υποστήριξη του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης του Δήμου Ναυπλιέων, διοργανώνουν σειρά εκδηλώσεων στο Ναύπλιο με αφορμή την «Ημέρα της Ευρώπης – 9η Μαΐου».

Οι εκδηλώσεις υποστηρίζονται επίσης από την περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Ναυπλιέων και το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) του Πανεπιστημίου Harvard. Η κεντρική εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Ναύπλιο την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 και ώρα 18:30, στην Αίθουσα “Βουλευτικό” (Σταϊκοπούλου 12, 21100 Ναύπλιο) με θέμα “H συζήτηση για το μέλλον της Ευρώπης: Ελλάδα – Ευρώπη: Προκλήσεις και Προοπτικές”.

Την ίδια ημέρα στις 11.00 θα διεξαχθεί ενημερωτικό σεμινάριο για τους δημοσιογράφους της περιφέρειας Πελοποννήσου με θέμα: «Γράφοντας για την Ευρώπη: θέματα και εργαλεία» στο Κέντρο Ελληνικών Σπουδών, Πανεπιστήμιο Harvard (Πλατεία Φιλελλήνων και Όθωνος , 21100 Ναύπλιο).

Θα συμμετάσχουν ως ομιλητές ευρωβουλευτές, στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πανεπιστημιακοί, εμπειρογνώμονες καθώς και εκπρόσωποι της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης.

Τέλος, το Σάββατο 19 Μαΐου 2018, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις ανοιχτού χώρου στην πλατεία Δημαρχείου στο Ναύπλιο, για τις οποίες θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση.

Argonafplia.gr (NT)

Πρόσφατα

LEADER ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027: Ευκαιρίες Χρηματοδότησης για Επιχειρήσεις της Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου

Τα προγράμματα LEADER ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027 προσφέρουν μοναδικές ευκαιρίες χρηματοδότησης για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Νοτιοανατολική Πελοπόννησο,…

5 ώρες πριν

Γενική Συνέλευση Ομίλου Φίλων Ομογενών και Φιλελλήνων Άργους “Αη Γιάννης” Καποδίστριας

Γενική Συνέλευση Ομίλου Φίλων Ομογενών και Φιλελλήνων Άργους "Αη Γιάννης" Καποδίστριας. Το ΔΣ του Ομίλου…

5 ώρες πριν

Ο δικηγόρος του 55χρονου που συνελήφθη στο Άργος για παιδική πορνογραφία μιλάει στην κάμερα του argonafpliatv

Ο δικηγόρος του 55χρονου που συνελήφθη στο Άργος για παιδική πορνογραφία Ευάγγελος Τζερεμές μιλάει στην…

8 ώρες πριν

Έναρξη δράσεων Συλλόγου Καρκινοπαθών Αργολίδας “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” (βίντεο)

Η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Αργολίδας "Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ" ενημερώνει για τις δράσεις που…

8 ώρες πριν

Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Αργολίδος: Κεντρικά σημεία της πόλης του Άργους χρήζουν παρεμβάσεις για την αυτόνομη διέλευση των ατόμων με αναπηρία

Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου "ΠΟΜΑμεΑΠΕΛ", ο …

10 ώρες πριν

Στα δικαστήρια Ναυπλίου ο 55χρονος που συνελήφθη στο Άργος για παιδική πορνογραφία (βίντεο)

Στον ανακριτή και εισαγγελέα Ναυπλίου σήμερα Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024 μεταφέρθηκε ο 55χρονος  που συνελήφθη…

10 ώρες πριν