ΑΡΓΟΣ: Οι Θρακιώτες γιορτάζουν “4α ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΡΑΚΗΣ 14 ΜΑ’Ι’ΟΥ 1920”

- Advertisement -

Αγαπητοί Θρακιώτες – Θρακιώτισσες και φίλοι του Συλλόγου Θρακών Αργολίδας ” Η ΘΡΑΚΗ ”, σύμφωνα με τον προγραμματισμό των εκδηλώσεών μας για το 2018, συνδιοργανώνουμε και πάλι,

με την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και τον Δήμο Άργους – Μυκηνών, γιορτή, για τα << 4α ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΡΑΚΗΣ 14 ΜΑ’Ι’ΟΥ 1920 >>, την Κυριακή 13 Μαΐου 2018, η οποία περιλαμβάνει διάλεξη στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού ΄΄Μέγας Αλέξανδρος΄΄.

- Advertisement -

Oμιλητής θα είναι ο Ξανθιώτης Κύριος Βασίλης Αϊβαλιώτης, Λέκτορας του Δ.Π.Θ., Δρ. Πολιτικός Μηχανικός, Πρόεδρος του Πολιτιστικού Αναπτυξιακού Κέντρου Θράκης ( Π.Α.ΚΕ.ΘΡΑ. ), συγγραφέας και το θέμα του: ” Σημαντικές οικογένειες της Ανατολικής Θράκης, με γενεαλογικά στοιχεία – τεκμήρια, που συμμετείχαν στη Διοίκηση της Δυτικής Θράκης ”.

Ακολούθως, θα απολαύσουμε τους χορούς της ακριτικής Πατρίδας μας, από το Λύκειο Ελληνίδων Άργους, Περιφερειακό Τμήμα Κουτσοποδίου ‘’, με τις Θρακιώτικες παραδοσιακές στολές τους!
Στο τέλος, στον χώρο υποδοχής της αίθουσας, θα έχουμε δεξίωση με γλυκά και αναψυκτικά.

Η σημαντική αυτή εκδήλωση του έτους, είναι η κορυφαία που εδώ και τέσσερα χρόνια πραγματοποιούμε, γιατί αγαπάμε και νοιαζόμαστε τη Θράκη μας, και γι’αυτό σας καλούμε να παρευρεθείτε με τους φίλους σας.
Καλή αντάμωση!
Κυριακή 13 Μαΐου 2018 ( 12:00 )
Είσοδος ελεύθερη.

- Advertisement -

________________