Κυριακή, 26 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΗΛΕΙΑΛήστεψαν και μαχαίρωσαν αστυνομικό στη Νέα Μανωλάδα

Λήστεψαν και μαχαίρωσαν αστυνομικό στη Νέα Μανωλάδα

Τα ίχνη των τεσσάρων ανδρών που λήστεψαν χθες το μεσημέρι έναν 38χρονο αστυνομικό που υπηρετεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, στη Νέα Μανωλάδα, αναζητά η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, αστυνομικός με καταγωγή από τη Μανωλάδα και που ήταν εκτός υπηρεσίας και κατοικεί στην Πάτρα, σταμάτησε το ΙΧ του για λίγο έξω από τη Ν.Μανωλάδα λίγο πριν από τις 2μ.μ., κοντά στη γέφυρα του Βέργα, και κατέβηκε από το αυτοκίνητό του. Εκεί, όπως κατέθεσε αργότερα ο ίδιος, τον πλησίασαν τέσσερις άγνωστοι άνδρες, πιθανότατα Ρομά, οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο.

Οι δύο εξ αυτών τον χτύπησαν, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Ένας από τους δράστες μάλιστα του προκάλεσε ελαφρύ τραύμα στην κοιλιά και στο χέρι (χαρακιά) από χτύπημα με μαχαίρι. Σύμφωνα με τον ίδιο τον αστυνομικό κατάφεραν να του αποσπάσουν το ποσό των 480 ευρώ και μια κάρτα τραπέζης. Δεν υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες αφού στο ΙΧ ο έγγαμος αστυνομικός ήταν μόνος, ενώ εκείνη την ώρα δεν περνούσε κάποιο ΙΧ από το σημείο, αν και λόγω ημέρας η κίνηση ήταν αυξημένη και στην περιοχή.

Η Αστυνομία αναζητά σε Αχαΐα και Ηλεία ένα μαύρο ΙΧ (Fiat Punto). Το θύμα της ληστείας έδωσε κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Βάρδας και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βάρδας για την παροχή πρώτων βοηθειών.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ