Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΠαναγιώτης Τάρταρης μοναδικός υποψήφιος για την Προεδρία της Τοπικής Οργάνωσης Επιδαύρου Ν.Δ.

Παναγιώτης Τάρταρης μοναδικός υποψήφιος για την Προεδρία της Τοπικής Οργάνωσης Επιδαύρου Ν.Δ.

Φίλες και φίλοι,

Με απόφαση της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας, την Κυριακή 13 Μαΐου θα διεξαχθούν εσωκομματικές εκλογές με σκοπό την ανάδειξη νέων αρχών σε ΔΗΜ.Τ.Ο. και ΝΟ.Δ.Ε. καθώς και συνέδρων για το επόμενο συνέδριο του κόμματος.

Οι νέες αρχές που θα εκλεγούν θα αναλάβουν σημαντικό ρόλο και λόγο πέρα από την εκπροσώπηση και την επικοινωνία των θέσεων και των αρχών της παράταξης σε τοπικό επίπεδο. Θα κληθούν σύντομα να λειτουργήσουν ως αρωγοί στον αγώνα της επόμενης κυβέρνησης, η οποία θα σχηματισθεί από τη Νέα Δημοκρατία με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Είναι γνωστό πως είμαι ο μοναδικός υποψήφιος για την Προεδρία της Τοπικής Οργάνωσης Επιδαύρου. Το γεγονός αυτό βέβαια σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αναστείλει την ορμή και τα αντανακλαστικά της παράταξης στο δήμο. Σε αυτή την προσπάθεια πρέπει να δώσουμε δυναμικό παρόν στις εκλογές ώστε να ενισχύσουμε τη νέα Τοπική Επιτροπή. 

Καλώ τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους της παράταξης στο Δήμο Επιδαύρου να συνδράμουν με σθένος σε αυτόν τον αγώνα. Μέχρι τις 4 Μαΐου έχουμε καθήκον να αυξήσουμε τις δυνάμεις μας σε επίπεδο μελών. Κραταιές και πολυμελείς κομματικές οργανώσεις θα ισχυροποιήσουν ακόμη περισσότερο τη φιλελεύθερη παράταξη. Στις 13 Μαΐου πρέπει να στείλουμε ηχηρό μήνυμα πως η Νέα Δημοκρατία είναι παρούσα στις εξελίξεις, έτοιμη να αναλάβει τη διακυβέρνηση του τόπου όποτε και αν λάβει την εντολή. Το στοίχημα λοιπόν είναι να επιτύχουμε την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλευση στις κάλπες.

Την επομένη των εκλογών οφείλουμε όλοι να συσπειρωθούμε με τους νέους εκπροσώπους του κόμματος στη ΝΟ.Δ.Ε. και στις ΔΗΜ.Τ.Ο. Με σεβασμό, υπευθυνότητα και αλληλεγγύη. Σκοπός μας δεν είναι άλλος από την πλήρη στρατηγική ήττα των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. και την επίτευξη ισχυρής πλειοψηφίας για τη Νέα Δημοκρατία. Οτιδήποτε άλλο πλην αυτών, θα είναι καταστροφικό για τις προοπτικές της χώρας. Προχωρούμε λοιπόν όλοι μαζί. Μέχρι τη νίκη.

Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Τάρταρης

Υποψήφιος Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Επιδαύρου

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ