Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕγκαίνια του Λιμεναρχείου Ναυπλίου παρουσία υπουργού Κουρουμπλή - Συγκινητικός χαιρετισμός από τον...

Εγκαίνια του Λιμεναρχείου Ναυπλίου παρουσία υπουργού Κουρουμπλή – Συγκινητικός χαιρετισμός από τον Λιμενάρχη Σπύρο Μαρίνο … (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Μια προσπάθεια πολλών δεκαετιών για μεταστέγαση των γραφείων του Λιμεναρχείου Ναυπλίου ολοκληρώθηκε σήμερα με τα εγκαίνια του νέου κτηρίου στέγασης του.

Το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Το μεσημέρι ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων και τυπικά ξεκίνησε μια νέα περίοδος για το Λιμεναρχείο Ναυπλίου.

Παρουσία των βουλευτών Αργολίδας Γιάννη Γκιόλα, Γιάννη Ανδριανού και Γιάννη Μανιάτη του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσσου Χειβιδόπουλου, της αντιπεριφερειάρχου Ελένης Παναγιωτοπούλου, του δημάρχου Άργους -Μυκηνών, του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Ναυτιλίας Διονύση Τεμπονέρα, του Α’ υπαρχηγού Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχου Πλιάρη Θεόδωρου, του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτη Δαμούλου, αρκετών νομαρχιακών και δημοτικών συμβούλων έγινε αγιασμός και στη συνέχεια μίλησε προς τους παρευρισκόμενους ιδιαίτερα συγκινημένος ο λιμενάρχης Ναυπλίου Αντιπλοίαρχος Λιμενικού Σώματος Μαρίνος Σπυρίδων χαιρέτησε τους παρευρισκομενους.

Σύντομη ομιλία έκανε και ο υπουργός κ. Κουρουμπλής που αναφέρθηκε στη Λιμενική πολιτική της κυβέρνησης και ακολούθησαν χαιρετισμοί από παρευρισκόμενους και δώρα από το Λιμεναρχείο.

Δείτε στο βίντεο του ΑΡΓΝΑΥΠΛΙΑ TV τι είπαν στους χαιρετισμούς τους καθώς και φωτό από την εκδήλωση των εγκαινίων.

ΦΩΤΟ:

     

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ