Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022
ΑρχικήΨΥΧΑΓΩΓΙΑΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑΝΑΥΠΛΙΟ: Επιτυχής διοργάνωση του 2ου Μαθητικού Φεστιβάλ Σύγχρονου και Παραδοσιακού χορού

ΝΑΥΠΛΙΟ: Επιτυχής διοργάνωση του 2ου Μαθητικού Φεστιβάλ Σύγχρονου και Παραδοσιακού χορού

Πραγματοποιήθηκε χθές Πέμπτη 26 Απριλίου 2018 στον χώρο του ΔΑΚ Ναυπλίου, το 2ο Μαθητικό Φεστιβάλ Σύγχρονου και Παραδοσιακού χορού.

Η συμμετοχή των σχολικών μονάδων, τόσο της Πρωτοβάθμιας όσο και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης υπήρξε σχεδόν καθολική. Συμμετείχαν πάνω από 400 μαθητές/-τριες, οι οποίοι απέσπασαν τον θαυμασμό του κατάμεστου σε θεατές ΔΑΚ Ναυπλίου.

Η διοργάνωση είχε την οικονομική υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων. Παρέστησαν ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτριος Κωστούρος, ο Βουλευτής Αργολίδας κ. Ιωάννης Ανδριανός και απέστειλαν θερμά μηνύματα οι βουλευτές Αργολίδας, κ.κ. Ιωάννης Γκιόλας και Ιωάννης Μανιάτης.

Μετά τους χαιρετισμούς των επισήμων, κήρυξε την έναρξη του Φεστιβάλ ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ιωάννης Γαληνός, εκπροσωπώντας τόσο τη Διεύθυνση, όσο και την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) ως πρόεδρός της. Η επιτυχία της εκδήλωσης δημιουργεί ήδη τις προϋποθέσεις ώστε να λάβει στο μέλλον θεσμικό χαρακτήρα.

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον Δήμο Ναυπλιέων και προσωπικά στον κ. Δήμαρχο, καθώς και σε όλους όσους συνέβαλαν, ιδιαιτέρως δε στους Διευθυντές/-τριες σχολικών μονάδων και στους Καθηγητές/-τριες Φυσικής Αγωγής.

Τέλος απευθύνουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας, στους πρωταγωνιστές του Φεστιβάλ, τους μαθητές/-τριες των σχολείων μας, που απέδειξαν με την συμμετοχή τους τις αξιοθαύμαστες δεξιότητές τους.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ