Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑYποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα «Στήριξη για επενδύσεις σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις»

Yποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα «Στήριξη για επενδύσεις σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις»

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας σας ενημερώνει ότι υπογράφηκε η τροποποίηση της Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων στο Υπομέτρο 4.1 «Στήριξη για επενδύσεις σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις» του ΠΑΑ 2014-2020 (Σχέδια Βελτίωσης).

Η υποβολή των αιτήσεων θα πραγματοποιηθεί σε δύο στάδια ηλεκτρονικά μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ), που λειτουργεί στον ιστότοπο http://www.ependyseis.gr

Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής του πρώτου σταδίου ορίζεται η 05/06/2018 και του δευτέρου σταδίου ορίζεται η 05/07/2018.

Μετά την ηλεκτρονική υποβολή και έως 20/07/2018 οι υποψήφιοι δικαιούχοι οφείλουν να υποβάλλουν εγγράφως και εις διπλούν (πρωτότυπο και αντίγραφο) το φυσικό φάκελο υποψηφιότητας στη ΔΑΟΚ του τόπου μόνιμης κατοικίας, λαμβάνοντας σχετικό πρωτόκολλο υποβολής.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της ΠΕ Αργολίδας (κα Σπυροπούλου Βασιλική τηλ:2752360265 ). Επίσης μπορούν να λάβουν πληροφορίες από τις ιστοσελίδες του ΥπΑΑΤ www. minagric.gr και www.agrotikianaptixi.gr.

Ο Προϊστάμενος της Δνσης

Δήμου Δημήτριος
Γεωπόνος

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ