Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΨΥΧΑΓΩΓΙΑΘΕΑΤΡΟΠαιδική θεατρική παράσταση το Σάββατο 28 Απριλίου στο Κιβέρι

Παιδική θεατρική παράσταση το Σάββατο 28 Απριλίου στο Κιβέρι

Η «Μαγική Ομπρέλα ταξιδεύει στο Διάστημα»… και κάνει μια στάση στο Κιβέρι!!! Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Κιβερίου σας καλεί το Σάββατο 28 Απριλίου ώρα 19:30 στο Πνευματικό Κέντρο Κιβερίου «Ιερεύς Γεώργιος Νταβέλος»,

να απολαύσετε μια πρωτότυπη θεατρική παράσταση που απευθύνεται σε παιδιά αλλά και σε όσους αισθάνονται παιδιά! Μια φανταστική διαδραστική παράσταση που ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αθήνα και όπου προσγειώθηκε σημείωσε μεγάλη επιτυχία!!!

Ένα έργο όπου τα παιδιά παίζουν καθοριστικό ρόλο, καθώς συμμετέχουν ενεργά στην παράσταση παίζοντας, τραγουδώντας, αλλά και απαντώντας σε ερωτήσεις που τους οξύνουν το μυαλό. Τα παιδιά, μέσω του διαδραστικού παιχνιδιού, μαθαίνουν για τη ζωή στο διάστημα, το ηλιακό μας σύστημα και τους πλανήτες, και με αυτόν τον τρόπο, συνδέουν τη γνώση με τη διασκέδαση!

Λίγα λόγια για την παράσταση και τους συντελεστές
Ξημερώνει η μέρα των γενεθλίων της Φεγγαρόλουστης και ο Ξωτικούλης, το σκανδαλιάρικο, μα και πάντοτε γοητευτικό ξωτικό των γενεθλίων, που εμφανίζεται στη Γη μόνο για εικοσιτέσσερις ώρες, βγαίνει από την κρυψώνα του. Σκοπός του είναι να πραγματοποιήσει την ευχή που θα κάνει η Φεγγαρόλουστη τη στιγμή που θα σβήσει τα κεράκια στην τούρτα της, και αυτή δεν είναι άλλη από το να ταξιδέψει στο διάστημα.
Ο Ξωτικούλης ρίχνει μια ξωτικόσκονη, η οποία βγαίνει από τα βάθη της καρδιάς των ανθρώπων, όταν αγαπούν αληθινά τον συνάνθρωπό τους, όταν νοιάζονται ειλικρινά γι’ αυτόν κι όταν θέλουν πραγματικά το καλό του, πάνω σε μια ομπρέλα και τη μετατρέπει σε μαγική. Αυτή η ομπρέλα έχει την ικανότητα να μεταφέρει, όποιον την κρατάει, πολύ ψηλά. Έτσι, η Φεγγαρόλουστη καταφέρνει να ταξιδέψει σε μέρη αταξίδευτα, για τα οποία είχε διαβάσει στα βιβλία της και είχε δει μόνο στα όνειρά της. Ζει εμπειρίες συναρπαστικές· πλησιάζει τα αστέρια, μεταμορφώνεται σε κομήτες και αστεροειδείς, γνωρίζεται με θεούς και αστροναύτες, με ρομπότ και διαστημικά σκυλιά, ακόμα και με το Βασιλιά των Γενεθλίων!

Ποιοι είναι όμως εκείνοι που παίζουν το σπουδαιότερο ρόλο σ’ αυτό το ταξίδι της Φεγγαρόλουστης στο διάστημα; Μα φυσικά, τα παιδιά. Χωρίς την πολύτιμη βοήθειά τους τίποτα απ’ όλα αυτά δε θα συμβεί.
Συντελεστές
Κείμενο – Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Κυριακού.
Σκηνικά – Κοστούμια – Μάσκες: Ιωακείμ Κάσδαγλης.
Κατασκευή κούκλας: Η παρέα της Έλεν Μέλεν.
Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Χρυσοβέργης.
Σχεδιασμός αφίσας: Αγγελική Αναγνωστοπούλου.
Παραγωγή: Παιδικό ταξίδι.
Ηθοποιοί
Ιωακείμ Κάσδαγλης, Ορνέλα Λούτη, Μαριέτα Αντιβάση (β διανομή)
Στο ρόλο της θεάς Αφροδίτης ακούγεται η φωνή της Μαρίας Καβογιάννη.
Στο ρόλο του Βασιλιά των Γενεθλίων ακούγεται η φωνή του Νίκου Νίκα.

Πληροφορίες και διάθεση εισιτηρίων στα τηλέφωνα 6979298904 και 694858573. Εισιτήρια επίσης προπωλούνται στο εστιατόριο “Τσιούλος” στο Κιβέρι.
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5 ευρώ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ